QHHT Reviews

Hieronder vindt je ervaringen van anderen die je voorgingen bij een QHHT sessie


Je bewustzijn blijven verruimen vind ik belangrijk. Er zijn zoveel interessante mooie dingen te ontdekken. Door deze interesse kwam ik in aanraking met QHHT.

Bij Maud voel je gelijk welkom. Tijd een aandacht in een hele ontspannen, warme sfeer. Ik heb een bijzondere sessie mogen ervaren. Liefdevol geïnstalleerd op de bank met een kussentje en een dekentje bracht Maud mij in trance/hypnose.

 

In deze hypnose een reis mogen meemaken door allerlei spectrums wat eigenlijk niet eens goed in woorden is samen te vatten. Er gebeurde zoveel in mijn lijf, in mijn energie. Ervaren is beleven! Het contact met het Hogere Zelf geeft antwoord op vragen die mij bezig houden.

 

De sessie zelf heb ik ervaren alsof ik er wel bij was, maar vanaf een afstand. Lig ik nu gewoon met mijn ogen dicht? Ja, maar mijn ogen dan even open doen lukte ook echt niet.

Erg fijn om achteraf dit ook terug te kunnen luisteren. Jezelf horen praten en dingen horen zeggen die vanuit jezelf komen, maar in je volle bewustzijn eigenlijk niet tot uiting komen is bijzonder!

 

Een intensieve, mooie dag waarbij het gevoel van tijd helemaal weg is. Een stukje tijd wat je qua besef kwijt bent, maar toch zoveel voor terug krijgt.

Een stuiterde, blije, enthousiaste bron van energie ging naar buiten met een nieuwe ervaring en inzichten. Ervaring en inzicht die dezelfde dag, maar de dagen erna het leven nog leuker en makkelijker maakte! 

 

Dank je Maud! Voor een bijzondere ervaring, je aandacht, liefde en begeleiding! Je bent een mooi mens! - Martijn, juni 2021


QHHT heeft zoveel met me gedaan! Waar ik steeds op uitkom: QHHT bracht mij liefde, rust en kracht  - Mariska


In juli 2020 heb ik een QHHT sessie gedaan bij Maud Soeters. Deze sessie had ik aangeboden gekregen van mijn vriendin, omdat ik een aantal wezenlijke vragen had rondom werk, relatie, familie en gezondheid waar ik niet 'uitkwam'.
Met een klein beetje scepsis, maar ook erg nieuwsgierig ben ik op bezoek gegaan bij Maud.
De sessie was een verademing  ten opzichte van sessies die ik eerder heb gehad met coaches en/of professionele hulpverleners. Wat opviel is de intensiteit, de aandacht en de tijd die Maud hier aan besteed, waardoor ik een 'laag' bereikte die ik niet eerder heb bereikt.. Maud wist mij in een toestand te brengen waarbij ik heel scherp antwoord kon geven op vragen waar ik al lange tijd mee rondloop, en soms waren de antwoorden verbluffend eenvoudig.
Daar waar ik vast liep nam Maud uitgebreid de tijd en wist ze mij telkens zodanig te benaderen, dat er toch een antwoord kwam. Maud nam geen genoegen met een half antwoord  en wilde tot de kern doordringen met als doel om ook echt te helpen.
Het is een bijzondere ervaring om jezelf opeens antwoorden te horen zeggen op vragen waar je al lange tijd mee loopt.
De betrokkenheid, de professionaliteit, de warmte en de intensiteit van Maud vond ik heel bijzonder en waardevol.
De sessie heeft mij handvaten en inzichten gegeven hoe om te gaan met de 'brei aan vragen' die ik heb, en de problemen waar ik tegenaan loop. Deze inzichten hebben mij een stuk rust gegeven. Enerzijds omdat ik nu van een aantal punten begrijp dat ik deze (en waarom ik deze) los moet laten, anderzijds omdat ik nu weet hoe (in welke volgorde) ik mijn vragen/punten moet oplossen.
Kort samengevat (en ik weet dat het wat eenzijdig klinkt, maar het is echt zoals ik het heb ervaren): Ik ben enorm positief over de QHHT sessie, de manier waarop Maud deze heeft uitgevoerd en over de resultaten/uitkomst hiervan. - Jan B.

Mijn interesse voor QHHT werd gewekt door een mail van Maud. Nadat ik me via internet verder had verdiept, was ik in eerste instantie sceptisch. Waarschijnlijk was ik ook wel een beetje angstig voor het onbekende, maar mijn nieuwsgierigheid werd enorm geprikkeld. Dit in combinatie met het vertrouwen wat Maud in eerdere sessies gaf, heb ik besloten mij aan te melden voor een QHHT sessie bij Maud.

 

De sessie was een zeer bijzondere ervaring en totaal anders dan ik me hadvoorgesteld. Door mijn scepsis en doordat ik control wilde houden, was het in het begin lastig bij mijn Hogere Zelf te komen. Maar na wat omzwervingen werd ik uiteindelijk meegenomen naar een eerder leven, maar ook naar een stukje toekomst. De scherpe beelden die langskwamen geven mij meer inzicht in wie ik ben en geven een verklaring waarom ik bepaalde dingen voel. Dit geeft me een zekere rust, omdat ik het beter een plek kan geven. Het mooiste vind ik, dat er nu een fijn gevoel in mij zit van ‘het komt wel goed’.

Mijn scepsis over QHHT is volledig weg en ik overweeg zeker om nog een sessie te doen, waarbij ik me meer overgeef en meer toelaat om zo sneller en beter bij mijn Hogere Zelf te komen. Daardoor zal ik waarschijnlijk nog meer inzichten krijgen en hoop ik ook een healing te mogen ervaren.

 

Maud, bedankt voor de professionele begeleiding van de sessie; het is fijn werken met je. Een echte aanrader voor mensen die iets bijzonders willen meemaken en meer inzicht willen krijgen in lichaam en geest! - Anoniem


Ik heb recent een QHHT sessie met Maud gedaan, omdat ik benieuwd was naar wat QHHT precies is en wat het mij zou brengen. 
De regressie sessie met het reizen terug naar het (verre) verleden en het in contact komen met je hoger zelf was een nieuwe en zeer bijzondere ervaring voor mij. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bevestiging over wie ik ben en waar ik voor sta. 
Het mooiste voor mij was de hereniging met mijn eigen onbevangen ‘ik’ die als onbevooroordeelde peuter de wereld inkijkt vol verwondering.
Tijdens de regressie sessie, waarbij je comfortabel onder een kleed op de bank ligt, blijf je continue met Maud in contact en ze staat je bij van het begin tot het einde. 
Al met al is het erg fijn om met Maud te werken. Haar positieve uitstraling en haar prettige stem in combinatie met de fijne energetische ruimte maken, dat jij je direct op je gemak voelt en dat je weet dat je in goede handen bent tijdens jou bijzondere QHHT reis. - Bert O.

Ik vond het in de sessie bijzonder om naar een herinnering of in mijn geval naar een vorig leven te worden gebracht. Dit vorige leven hervoelde en herzag ik. Het voelt echt als een herbeleving en je bent er toch zelf bij en je kunt er altijd uitstappen. 

 

In de sessie met mijn hogere zelf, mijn ziel, hoorde ik de reden waarom ik juist dit stukje zag. Mooi en herkenbaar. 

Na de sessie ervaar ik wat minder lichamelijke klachten. Ook merk ik dat ik sneller van een afstand naar mezelf kan kijken, zelfs op het moment dat in in een bepaalde situatie zit. Ik kijk naar de patronen en mijn reacties en kan dat beïnvloeden.  Heel mooi en echt een resultaat van de sessie vind ik.

 

Maud geeft de sessie op een manier waarin zij rust, vertrouwen en positiviteit uitstraalt - Yvonne 


Tijdens de QHHT sessie bij Maud maakte ik een reis door mijn leven(s) en herkende en voelde ik mijn diepe pijn en ook mijn kracht en verlangen.

Zo mooi en bijzonder om dat zo diep te voelen en zo te mogen helen. Het maakt dat ik me nog meer bewust ben van mijn levenslessen.

Maud gaf me alle tijd en ruimte en met haar warmte, liefde en humor heb ik het als een intens fijne sessie ervaren. - Nicole


Quantum Healing Hypnosis Technique bij Maud gehad.

Wat een bijzondere ervaring ik kan het iedereen aanraden, die op bepaalde vragen een antwoord wil hebben.

Wat je in je vroeger levens hebt gedaan.

Het is heel erg leuk om met je innerlijke zelf in contact te komen, dat antwoorden op vragen geeft waar je geen invloed op hebt.

Voor mij was het in ieder geval een geweldige beleving.

Dank Maud

Henriette


Enkele weken geleden heb ik een QHHT sessie gedaan. Ik kan wel zeggen dat dit een hele belevenis was. Maud haar vriendelijke en vooral deskundige begeleiding zorgde ervoor dat ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. Het duurde een hele dag, maar toch vloog de tijd voorbij.

De dagen na de sessie was ik moe maar voldaan.

Nu ben ik enkele weken verder en ik moet zeggen dat de sessie mij veel heeft gebracht. Ik ben kalmer en voel me rustig van binnen. Ook in voor mij uitdagende situaties kan ik mij rustiger en krachtiger opstellen. Mijn angst en onzekerheid zijn afgenomen. Het voelt alsof ik meer “mijzelf” ben geworden. Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Dankjewel Maud!

 

Betty