Links

Op deze pagina vind je links naar collega's, waar ik graag mee samen werk. Ik kan ze je echt aanraden, ik ken ze allemaal persoonlijk en weet hoe ze werken. 

 

Coaching en therapie

Bij Marjan van Buuren (Meppel) kun je o.a. terecht voor een Psych-K sessie. En samen met Marjan geef ik in Meppel multidimensionale opstellingen.

 

Marjan en ik maakten deel uit van de eerste groep studenten die opgeleid werden tot "Facilitator multidmensionale opstellingen".

Chantal van den Brink is onze leermeester. Zelf geeft ze eigenlijk geen opstellingen meer, maar je kunt ook bij onze collega's in Doorn terecht voor multidimensionale opstellingen.

 

Simone Nieuwhuijs (Steenwijk) is gespecialisieerd in ouder en kindcoaching.

 

Craniosacraaltherapie

Henriette Bijker (Havelte) helpt je lichaam weer heel te worden en de energie weer te laten stromen. Ze heeft geen website, maar hier vind je haar email.


Traumatherapie

Hanneke van der Goes werkt met Compassionate Inquiry van Gabor Maté. Je kunt uitsluitend via zoom sessies met haar doen. Ze werkt vanuit Noorwegen en is Nederlandse. 

Hier een link naar een kort filmpje over mijn ervaring met Hanneke.

Je mag (als je vermeldt dat je via mij komt) een eerste gratis sessie doen bij haar.

 

Jan Knegt (Groningen) werkt als homeopaath met de Rubimed traumamiddelen uit de homeopathie. Een fijne ondersteuning voor je emotionele proces.

 

Traumasexualiteit: op deze website (die hoort bij het gelijknamige boek) vind je tests, die je anoniem kunt doen. De feedback op de tests helpt je in kaart te brengen waar je zit in je proces na sexueel misbruik.

Zowel voor mannen als voor vrouwen.


Voeding

Jolien Donker-Kok (Steenwijkerwold) helpt je graag verder om de oorzaak achter je fysieke klachten te vinden. Ze is Bioresonantie therapeut en gespecialiseerd in de werking van de darmen. Klik hier voor haar pagina.

 

Huisreiniging

Henriette Neggers (Boxtel) is degene die je kan helpen bij energetische huisreinigingen.