Over Maud


Praktijk Maud Soeters
Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)

Wat ik wil voor jou

Jij bent uniek en je beschikt over veel kwaliteiten en talenten, maar soms kun je daar niet (meer) zo goed bij.

Ik onderzoek met jou wat maakt dat jij niet volledig in je kracht staat. Ik help je oude ballast los te laten en ik help je om je weer bewust te worden van waar je goed in bent.

Ik werk daarbij met de laag onder je vraag of probleem, want daar zitten de informatie en de echte oplossingen.

Juist dit inzicht in jouw onbewuste drijfveren, zorgt dat je begrijpt waarom je dit probleem hebt of waarom je hier tegenaan loopt. Vanuit die helderheid die je dan hebt, help ik je om blijvende veranderingen aan te brengen. Zodat jij weer bij jezelf komt en weer in je kracht staat.

 


Mijn weg

Als klein meisje betrok ik, dat wat ik voelde van anderen op mezelf. Later besefte ik, dat ik daar ook last van had: er kwam te veel binnen. Maar ik had daardoor ook moeite mijn eigen koers te varen. Ik ging van alles doen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, leerde over hoogsensitiviteit en ging mezelf beter begrijpen. 

 

Vanuit mijn Reiki praktijk (start 2005) raakte alles in een stroomversnelling.

Ik gaf les in alle graden, maar had minder geduld om behandelingen te geven. Wel ontwikkelde mijn gevoeligheid zich nog meer door het energiewerk. Als vanzelf ging ik aura's lezen. Ik volgde een opleiding tot energetisch therapeut.

De Reiki verschoof langzaam naar de achtergrond en maakte plaats voor andere vormen van energiewerk.

 

Naast mijn praktijk stond ik tussendoor nog een paar jaar voor de klas en ging ook kinderen coachen. Om dat beter te kunnen doen,  leerde ik systemisch werken en individuele opstellingen doen. Maar ik merkte al gauw, dat er vaak pas werkelijk iets kon veranderen bij het kind, als ouders serieus naar zichzelf gingen kijken. Kinderen zijn prachtige spiegels en laten ouders zo vaak zien waar zelf naar mogen kijken. Mijn focus en werk verschoven hierdoor weer en ik ging werken met volwassenen en jong volwassenen. 

 

Door de Urim-Code stoel leerde ik nog meer met het onderbewuste te werken.

Het energieveld van de stoel helpt je in een verdiept bewustzijn te komen.

Dat bracht me uiteindelijk weer bij mijn oude verlangen om een opleiding hypnotherapie en regressie te doen. Ondertussen behaalde ik ook mijn QHHT level 2.

 

Zo beschik ik nu over verschillende manieren om te kunnen werken op de onbewuste laag, daar waar alle informatie, overtuigen, herinneringen en trauma zijn opgeslagen. Maar leren is veel te leuk en houdt blijkbaar voor mij nooit op.

De afgelopen jaren verdiepte ik me in traumawerk, deed zelf de nodige therapie ervaringen op als client en werd daarnaast ook facilitator multidimensionale opstellingen.

 

Mijn praktijk bestaat inmiddels 15 jaar en dit is wat ik met heel veel plezier doe! Verder ben ik graag creatief bezig, ik lees en studeer veel, houd van dieren en wandel en fiets graag.

 

Samen met mijn man Paul heb ik drie fantastische, al volwassen kinderen. Ze staan alledrie stevig op hun eigen benen, maar wat blijven ze mooie spiegels voor me! 

 

Mijn missie

Met een open hart en in verbinding met jou, met als doel dat je op eigen kracht weer verder kunt! 

 

Een probleem ontstaat niet zomaar. En gaat vaak ook niet zomaar weg. Ik vind het belangrijk om met jou op de onderlaag te kijken en te onderzoeken wat daar zit.

Die zgn. onderlaag zit in je onderbewuste (of je onbewuste). Je hebt via ontspanning, hypnose of trance een makkelijke ingang tot deze informatie.

Die informatie bestaat uit herinneringen (bewuste, maar ook onbewuste, die we weer naar boven kunnen halen), emoties, overtuigingen en programma's. Hier zit ook de ballast of het trauma, dat je met je meedraagt. Door ballast los te laten, kun je weer ruimte maken en jezelf worden, nieuwe (helpende) overtuigingen creëren en je zelfhelende vermogen activeren. 

 

In de loop der jaren heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld, die een mengvorm is van wat ik tot nu toe geleerd heb. Ik werk daarbij zeer intuitief, vanuit mijn hart en met mijn gevoel. Ik ervaar dat mijn werkwijzen diepgaand en blijvend heling brengen. En dat gun ik iedereen! 

Van jou heb ik nodig dat je je proces aangaat, je openstelt en je gevoeligheid inzet. 

 

Mijn werkwijzen

Mijn logo

Dat eigenwijze paarse pauwtje staat voor weer blij en trots kunnen zijn op wie je bent, want het zit allemaal in je en dat mag je (weer) gaan leven! En dat is waar we samen voor gaan.

Praktijk Maud Soeters

Mijn achtergrond

Een greep uit de opleidingen die ik deed:

 • Multidimensionale opstellingen (Chantal van den Brink)
 • Hypnotherapie en regressie (Hypnovision)
 • Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) level 1 en 2 
 • Energetisch therapeut (beroepsopleiding Mens en Intuïtie)
 • Individueel systemisch werk en opstellingen (Maria Rotte)
 • Multidimensioneel facilitator (Joanne van Wijgerden)
 • Mediumschap trainingen (José Gosschalk, Nicole de Haas, John Johnson, Andy Byng)
 • School for Spiritual Development (graden bij de Urim-Code stoel, Monique Timmers)
 • Reiki Master (Annemarie Jansen)
 • Let Animals Lead® Animal Reiki for Reiki Practitioners 
 • Leerkracht basisonderwijs  
 • Leerkracht Duits en Textiele werkvormen 
 • Luisterkindwerker 
 • Familieverbond, Luisterkind

Nascholingen:

 • Biologika 3-daagse (Enikó Papp)
 • Karakterstructuren (Bivt)
 • Soul Speak (Julia Cannon)
 • Systemisch/contextueel werken (Tea Adema)
 • Oplossingsgericht coachen (Tea Adema)
 • Omgaan met rouw, verlies en echtscheiding (Tea Adema)

 

Meer weten?

Nieuwsgierig? Wil je weten of ik je kan helpen, een afspraak maken?

Klik op de button.