Over Maud


Praktijk Maud Soeters
Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)

Wat ik wil voor jou

Jij bent uniek en je beschikt over veel kwaliteiten en talenten, maar soms kun je daar niet (meer) zo goed bij.

Ik onderzoek met jou wat maakt dat jij niet volledig in je kracht staat. Ik help je oude ballast los te laten en ik help je om je weer bewust te worden van waar je goed in bent.

Ik werk daarbij met de laag onder je vraag of probleem, want daar zitten de informatie en de echte oplossingen.

Juist dit inzicht in jouw onbewuste drijfveren, zorgt dat je begrijpt waarom je dit probleem hebt of waarom je hier tegenaan loopt. Vanuit die helderheid die je dan hebt, help ik je om blijvende veranderingen aan te brengen. Zodat jij weer bij jezelf komt en weer in je kracht staat.

 


Mijn weg

Als klein meisje wist ik niet beter en voelde ik wat er in andere mensen omgaat. Later besefte ik, dat ik daar ook last van had: er kwam veel te veel binnen. Ik leerde over hoogsensitiviteit en ging mezelf beter begrijpen. 

 

Vanuit mijn Reiki praktijk (start 2005) raakte alles in een stroomversnelling. Mijn gevoeligheid ontwikkelde zich nog meer en ik leerde werken met mijn gevoeligheid. Ik leerde energieën te onderscheieden. Ik ging aura's lezen en volgde een opleiding tot energetisch therapeut. De Reiki verschoof naar de achtergrond na vele Reiki masters opgeleid te hebben en maakte plaats voor andere manieren van healing.

 

Ik stond tussendoor nog een paar jaar voor de klas en ging ook kinderen coachen.

Ik leerde systemisch werken en individuele opstellingen doen. Hierdoor leerde ik, dat er vaak pas werkelijk iets veranderde bij het kind, als ouders serieus naar zichzelf gingen kijken.

Mijn focus en werk verschoven daardoor en ik ging werken met volwassenen en jong volwassenen. 

 

Door het werken met de Urim-Code stoel leerde ik nog meer met het onderbewuste te werken. Ik merkte, dat clienten makkelijker in een verdiept bewustzijn komen in de Urim. Mijn verlangen om hier meer mee te doen resulteerde in het volgen van een opleiding hypnotherapie en regressie en daarnaast ook QHHT.

 

Maar leren is veel te leuk en houdt blijkbaar voor mij nooit op! En zo begon ik na de QHHT level 2 training (juni 2020) in het voorjaar van 2021 bij Chantal van den Brink in de pilotgroep van de 2-jarige opleiding Multidimensionale opstellingen.

Vanaf september 2022 kun je ook bij mij terecht voor deze opstellingen (zie agenda).

 

Mijn praktijk is mijn werk en dat is wat ik met heel veel plezier doe! Verder ben ik graag creatief bezig (o.a. poppen maken,  naaien, vilten, schilderen), ik lees veel en wandel en fiets graag.

 

Samen met mijn man Paul heb ik drie fantastische, al volwassen kinderen. Ze staan alledrie stevig op hun eigen benen, maar wat blijven ze mooie spiegels voor me! 

 

Mijn missie

Met een open hart en in verbinding met jou, met als doel dat je op eigen kracht weer verder kunt! 

 

Een probleem ontstaat niet zomaar. En gaat vaak ook niet zomaar weg. Ik vind het belangrijk om met jou op de onderlaag te kijken en te onderzoeken wat daar zit.

Die zgn. onderlaag zit in je onderbewuste (of je onbewuste). Je hebt via ontspanning, hypnose of trance een makkelijke ingang tot deze informatie.

Die informatie bestaat uit herinneringen (bewuste, maar ook onbewuste, die we weer naar boven kunnen halen), emoties, overtuigingen en programma's. Hier zit ook de ballast die je met je meedraagt. Door ballast los te laten, kun je weer ruimte maken en jezelf worden, nieuwe (helpende) overtuigingen creëren en je zelfhelende vermogen activeren. 

 

In de loop der jaren heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld, die een mengvorm is van wat ik tot nu toe geleerd heb. Teruggaan naar dat onderbewuste waar wijsheid van en over jezelf ligt opgeslagen en dat antwoorden voor je heeft, dat brengt werkelijke heling die blijvend is. Ik werk daarbij zeer intuitief, vanuit mijn hart en met mijn gevoel.

Ik ervaar dat dit een manier van werken is, die werkt, zowel voor de ander als voor mij. En dat is zo krachtig, dat gun ik iedereen! 

 

Mijn werkwijzen

 Als energetisch therapeut werk ik met verschillende technieken (klik er maar op):

 

Mijn logo

Dat paarse pauwtje staat voor weer blij en trots kunnen zijn op wie je bent, want het zit allemaal in je! En dat is waar we samen voor gaan.

Praktijk Maud Soeters

Mijn achtergrond

Een greep uit de opleidingen en nascholingen, die ik deed:

 • Multidimensionale opstellingen (Chantal van den Brink)
 • Hypnotherapeut, National Guild of Hypnotists certification (Hypnovision)
 • Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) level 1 en 2 
 • Energetisch therapeut (beroepsopleiding Mens en Intuïtie)
 • Individueel systemisch werk en opstellingen (Maria Rotte)
 • Multidimensioneel facilitator (Joanne van Wijgerden)
 • Mediumschap trainingen (José Gosschalk, Nicole de Haas, John Johnson, Andy Byng)
 • School for Spiritual Development (graden bij de Urim-Code stoel, Monique Timmers)
 • Reiki Master (Annemarie Jansen)
 • Leerkracht basisonderwijs  
 • Leerkracht Duits en Textiele werkvormen 

Nascholingen:

 • Biologika 3-daagse (Enikó Papp)
 • Karakterstructuren (Bivt)
 • Soul Speak (Julia Cannon)
 • Systemisch/contextueel werken (Tea Adema)
 • Oplossingsgericht coachen (Tea Adema)
 • Omgaan met rouw, verlies en echtscheiding (Tea Adema)

 

Meer weten?

Nieuwsgierig? Wil je weten of ik je kan helpen, een afspraak maken?

Klik op de button.