Over Maud


Praktijk Maud Soeters

Wat ik wil voor jou

Jij bent uniek en je beschikt over veel kwaliteiten en talenten, maar soms kun je daar niet (meer) zo goed bij.

Ik onderzoek met jou wat maakt dat jij niet volledig in je kracht staat. Ik help je oude ballast moeiteloos los te laten en ik help je om je weer bewust te maken van waar je goed in bent.

Ik werk daarbij met de laag onder je vraag of probleem, want daar zitten de echte oplossingen. Juist dit inzicht in jouw onbewuste drijfveren, zorgt dat je begrijpt waarom je dit probleem hebt of waarom je hier tegenaan loopt. Vanuit die helderheid die je dan hebt, help ik je om blijvende veranderingen aan te brengen. Zodat jij weer bij jezelf komt en weer in je kracht staat.

 


Mijn weg

Als klein meisje wist ik niet beter en voelde ik wat er in andere mensen omgaat. Later besefte ik, dat ik daar ook last van had: er kwam veel te veel binnen. Ik leerde over hoogsensitiviteit en ging mezelf beter begrijpen. 

 

Vanuit mijn Reiki praktijk (start 2005) raakte alles in een stroomversnelling. Ik ontwikkelde mijn gevoeligheid nog verder en ik leerde werken met energieën. Ik ging aura's lezen en volgde een opleiding tot energetisch therapeut. De Reiki verschoof naar de achtergrond en maakte plaats voor andere manieren van healing.

 

Ik stond tussendoor nog een paar jaar voor de klas en ging ook kinderen coachen. Ik leerde systemisch werken en opstellingen doen. Hierdoor leerde ik, dat er vaak pas werkelijk iets veranderde bij het kind, als ouders serieus naar zichzelf gingen kijken.

Mijn focus en werk verschoven daardoor en ik ging weer werken met volwassenen en jong volwassenen.

 

Door het werken met de Urim-Code stoel leerde ik nog meer met het onderbewuste te werken. Ik merkte, dat cleinten in een verdiept bewustzijn komen. Mijn verlangen om dit beter te begrijpen resulteerde in het leren van hypnotherapie en regressie en QHHT. En dit voelt als thuiskomen! Ik ervaar dat alles nu stroomt en ik ervaar heel synchroniciteit. 

 

Mijn praktijk is mijn werk en dat is wat ik met heel veel plezier doe!

 

Als energetisch therapeut werk ik met verschillende technieken:

En om toch nog af en toe les te kunnen geven (dat blijft leuk!), geef ik workshops en cursussen.

 

Samen met mijn man Paul heb ik drie fantastische, al volwassen kinderen. Ze staan alledrie op eigen benen, maar wat blijven mooie spiegels voor me! 

Mijn missie

Met een open hart en in verbinding met jou, met als doel dat je op eigen kracht weer verder kunt! 

 

Een probleem ontstaat niet zomaar. En gaat ook niet zomaar weg. Ik vind het belangrijk om met jou op de onderlaag te kijken en te onderzoeken wat daar zit.

Die zgn. onderlaag zit in je onderbewuste (of je onbewuste). Je hebt via ontspanning, hypnose of trance een makkelijke ingang tot deze informatie.

Die informatie bestaat uit herinneringen (bewuste, maar ook onbewuste, die we weer naar boven kunnen halen), emoties, overtuigingen en programma's. Hier zit ook de ballast die je met je meedraagt. Door ballast los te laten, kun je weer ruimte maken en jezelf worden, nieuwe (helpende) overtuigingen creëren en je zelfhelende vermogen aanwakkeren. 

 

In de loop der jaren heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld, die een mengvorm is van wat ik tot nu toe geleerd heb. Teruggaan naar dat onderbewuste waar wijsheid van en over jezelf ligt opgeslagen en dat antwoorden voor je heeft, dat brengt werkelijke heling die blijvend is.

Ik heb dat zelf ervaren en ik ervaar dat bij de mensen die bij me komen. En dat is zo krachtig, dat gun ik iedereen!

 

Mijn logo

Dat paarse pauwtje staat voor weer blij en trots kunnen zijn op wie je bent, want het zit allemaal in je! En dat is waar we samen voor gaan.

Praktijk Maud Soeters

Mijn achtergrond

Een greep uit de opleidingen en nascholingen, die ik deed:

 • Hypnotherapeut, National Guild of Hypnotists certification (Hypnovision)
 • Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) level 2 
 • Energetisch therapeut (beroepsopleiding Mens en Intuïtie)
 • Individueel systemisch werk en opstellingen (Maria Rotte)
 • Soul Speak (Julia Cannon)
 • Biologika 3-daagse (Enikó Papp)
 • Oplossingsgericht coachen (nascholing)
 • Omgaan met rouw, verlies en echtscheiding (nascholing)
 • Mediumschap trainingen (José Gosschalk, Nicole de Haas, John Johnson, Andy Byng)
 • School for Spiritual Development (graden bij de Urim-Code stoel, Monique Timmers)
 • Reiki Master (Annemarie Jansen)
 • Leerkracht basisonderwijs  
 • Leerkracht Duits en Textiele werkvormen

Multidimensionele opstellingen

In april 2021 ben ik gestart bij Chantal van den Brink in de pilotgroep van de 2-jarige opleidng Multidimensionele opstellingen.

 

De multidimensionele opstelling heeft een groter en dieper bereik dan een "gewone" opstelling, want we gaan er hierbij vanuit, dat iedere oorzaak van een probleem in het multidimensioneel veld ligt en daar ligt dus ook de oplossing.

We werken hier vnl. in de velden van de ziel, vorige levens, paralelle levens, buitenaardse werkelijkheden, sferen, collectieve velden en het AL.

Ik zie dit als een geweldige kans en aanvulling om mee te werken. En ik kan niet wachten om dit in de praktijk te brengen.

Meer weten?

Nieuwsgierig? Wil je weten of ik je kan helpen, een afspraak maken?

Klik op de button.