Over Maud


Praktijk Maud Soeters

Wat ik wil voor jou

Jij bent uniek en je beschikt over veel kwaliteiten en talenten, maar soms kun je daar niet (meer) zo goed bij.

Ik onderzoek met jou wat maakt dat jij niet volledig in je kracht staat. Ik help je oude ballast moeiteloos los te laten en ik help je om je weer bewust te maken van waar je goed in bent.

Ik werk daarbij met de laag onder je vraag of probleem en maak die helder voor je. Juist dit inzicht in jouw onbewuste drijfveren, zorgt dat je begrijpt waarom je dit probleem hebt of waarom je hier tegenaan loopt. Vanuit die helderheid die je dan hebt, help ik je om blijvende veranderingen aan te brengen. Zodat jij weer bij jezelf komt en weer in je kracht staat.

 


Mijn weg

Als klein meisje vond ik het heel gewoon, dat ik goed kan voelen wat er in andere mensen omgaat. Maar later kreeg ik daar ook last van. Ik leerde over hoogsensitiviteit en ging mezelf beter begrijpen.

Vanuit mijn Reiki praktijk (start 2005) raakte alles in een stroomversnelling. Ik ontwikkelde mijn gevoeligheid nog verder en ik leerde werken met energieën. Ik ging aura's lezen en volgde een opleiding tot energetisch therapeut.

En de Reiki maakte plaats voor andere manieren van healing. 

Als energetisch therapeut werk ik met verschillende technieken. Aurareading en healing, systemische coaching en recenter de hypnotherapie en de Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) zijn hierbij mijn belangrijkste tools.

 

Tussendoor stond ik nog een paar jaar voor de klas, want ik vind het lesgeven erg leuk. Maar eind 2014 heb ik ervoor gekozen om me volledig op mijn praktijk te richten en dat is wat ik sindsdien met veel plezier doe!

Om toch nog les te kunnen geven (dat blijft leuk!), geef ik workshops en cursussen.

 

Samen met mijn man Paul heb ik drie fantastische, al volwassen kinderen. En ook al zijn ze alledrie al een paar jaar de deur uit, ik leer nog steeds veel van ze. 

Mijn missie

Met een open hart en in verbinding met jou, met als doel dat je op eigen kracht weer verder kunt! 

 

Een probleem ontstaat niet zomaar. En gaat ook niet zomaar weg. Ik vind het belangrijk om met jou op de onderlaag te kijken en te onderzoeken wat daar zit. Die zgn. onderlaag zit in je onderbewuste (of je onbewuste). Op deze laag zit de ballast die je met je meedraagt. En juist door daar ballast los te laten, kun je weer ruimte maken en jezelf worden.

 

Zo heb ik in de loop der jaren mijn eigen werkwijze ontwikkeld, die een mengvorm is van wat ik tot nu toe geleerd heb. Hypnotherapie en QHHT en kennis van de Biologika hebben mij erg geholpen om hierover te ervaren en te leren. Dus teruggaan naar dat onderbewuste waar wijsheid van en over jezelf ligt opgeslagen en dat antwoorden voor je heeft, dat brengt werkelijke heling die blijvend is. Dat is zo krachtig, dat gun ik iedereen!

 

Maud Soeters
Maud Soeters
Praktijk Maud Soeters

Mijn achtergrond

Een greep uit de opleidingen en nascholingen, die ik deed:

 • Energetisch therapeut (beroepsopleiding Mens en Intuïtie)
 • Individueel systemisch werk en opstellingen (Maria Rotte)
 • Hypnotherapeut niveau 1, niveau 2 in opleiding (Marina Niemeijer)
 • Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) level 1 en level 2 in opleiding
 • Oplossingsgericht coachen
 • Omgaan met rouw, verlies en echtscheiding
 • Mediumschap trainingen (José Gosschalk, Nicole de Haas, John Johnson, Andy Byng)
 • School for Spiritual Development (graden bij de Urim-code stoel, Monique Timmers)
 • Biologika Nederland Trainingen (Eniko Papp)
 • Reiki Master (Annemarie Jansen)
 • Leerkracht basisonderwijs  
 • Leerkracht Duits en Textiele werkvormen