Paranormaal begaafde kinderen

Hoe weet je of je kind paranormaal is?

Paranormale kinderen zijn hoogsensitieve kinderen die zo gevoelig zijn, dat ze zaken waarnemen die andere mensen niet kunnen waarnemen

Je kind kan bv. stemmen horen, dingen zien en voelen die anderen niet kunnen zien. Voor deze kinderen is dit iets vanzelfsprekends, maar het kan ook zijn dat je als kind of als ouder niet goed wat je hier mee moet. Deze ervaringen kunnen veel vragen, onzekerheden en angst oproepen bij jou en je kind. Als dat zo is, is het tijd om hulp in te schakelen. 

Je kind kan zich onbegrepen voelen, angstig zijn en gedrag gaan vertonen wat niet bij hem of haar past. Voor hele jonge kinderen geldt dat zij zich nog niet zo goed kunnen uiten, maar zij ervaren juist paranormaal contact als iets heel gewoons. Ze weten immers niet beter.

Als het belastend is voor je kind merk je bv. dat je kind niet echt meer wil spelen, rust zoekt en ander gedrag vertoont en zich terugtrekt. Maar ook als kinderen al groter zijn en zich wel goed uit kunnen drukken, kan het nog steeds heel lastig zijn voor je kind om met deze ervaringen om te gaan. Mogelijk vertelt je wel kind over dingen die het ziet of ervaart. Je kind beschrijft bv. personen die jij niet kunt zien maar die alleen door je kind waargenomen worden. Belangrijk hierbij is dat je je kind serieus neemt. Geloof wat je kind zegt, luister en steun je kind. Stel vragen en probeer na te gaan hoe het is voor je kind.

Als je kind er last van heeft...

Merk je dat je kind last heeft van wat het ervaart en je komt er niet uit, weet dan dat ik jou en je kind kan helpen bij deze ervaringen.

Ik ga met jullie in gesprek en tijdens een aurareading "kijk" ik met je kind mee, zo kan ik zien wat er met je kind gebeurt en wat je kind waarneemt. Ik kan je kind helpen door samen zijn waarnemingen te onderzoeken. Ik kan jullie vragen beantwoorden en je kind helpen beter te leren omgaan met de dingen die gebeuren. Een paranormaal begaafd kind leer ik ook zich beter af te schermen voor ongewenste invloeden. Zo kunnen angst en onzekerheid dan weer verdwijnen.

 

 


Jonge kinderen

Bij hele jonge kinderen werk ik via de ouders en kunnen er zo dingen opgelost worden.

 

Vanaf ongeveer 8 jaar kan ik met je kind werken aan een stuk voorlichting en opvoeding op dit gebied. Ook kan ik zorgen dat je kind minder last heeft van deze paranormale invloeden.

 

Tieners

Bij tieners met paranormale gaven gaan we samen kijken wat je nodig hebt. Heb je het nodig om jezelf beter af te schermen? Wil je jouw paranormale kwaliteiten verder ontwikkelen? Dat is beide mogelijk.