Luisterkind afstemmingen

Bij een Luisterkind afstemming maak ik contact met jouw ziel, ik ga daar mee in gesprek en stel namens jou, jouw vragen aan jouw ziel. Zo onstaat een gesprek met vragen en antwoorden voor jezelf, van jezelf. Maar zo laat je mij op zielsniveau ook weten wat er nodig is om dingen te helen, los te laten, achter je te laten. 

Een afstemming is iets wat ik voor jou doe, terwijl jij gewoon thuis bent en hier niets van meekrijgt. Ik schrijf het gesprek op en de afstemming ontvang je via de email. 

 


Voor wie is een Luisterkind afstemming bedoeld?

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen! Zeker niet per sé voor kinderen, maar juist ook voor volwassenen. Ook voor mensen, die niet meer zelf aan het woord kunnen komen. Daarbij bedoel ik  personen met dementie, met een beperking, zij die op sterven liggen of in coma liggen. Maar ook biedt het je de mogelijkheid om op zielsniveau met een overledene een gesprek te hebben. Met een Luisterkind afstemming kan dat allemaal.

 

Welke vragen kun je stellen?

Je mag alles vragen. Of het nu persoonlijk of werkgerelateerd is of over je relatie met je partner of je kind gaat. Wat je ook maar bezig houdt.

Je antwoorden komen uit ons zielsgesprek. En zullen gaan over wat je mogelijkheden en oplossingen zijn voor jou.

 

Je Luisterkind afstemming gaat via de mail

Als je graag een Luisterkind afstemming wil ontvangen, dan neem je contact met me op. Ik mail je dan meer informatie. Ik heb een recente foto van je nodig en vragen van jou over dat waar je het over wil hebben.

Ik ga voor jou aan het werk, terwijl jij gewoon je ding kunt blijven doen. Je hoeft dus niet naar mijn praktijk te komen, niet te reizen, geen tijd vrij te maken verder. Dat is wel erg fijn toch!

 

Normaal gesproken (dat overleggen we) krijg je uiterlijk met twee weken je afstemming van mij als pdf bestand in je mail.

Je zult er niets van merken als ik achter mijn pc ga zitten om me af te stemmen op jou en je vragen en de energie door laat komen en vervolgens je afstemming maak. Ik belast je er niet mee, maar het gaat wel wat met je doen, als je je mail ontvangt.

 

En dan, na mijn afstemming?

Neem de tijd om je afstemming te lezen, ga op een rustige plek, zitten. Even alleen en lees aandachtig jouw afstemming door. Neem de tijd om die  tot je door te laten dringen. Soms is het te veel in één keer en moet je even stoppen. Soms heb je wat tijd nodig om het allemaal op je in te laten werken.

 

Lees je Luisterkind afstemming dan later nog eens rustig door. Print hem uit, dat leest ook fijn.

 

Je hebt handvatten, oplossingen ed. ontvangen, die uit jezelf komen.

Mogelijk is het lezen van je afstemming  al voldoende, heb je antwoorden gekregen op je vragen en is dat wat je nodig had.

En als het daar nog de tijd niet voor is, leg je afstemming weg en lees die na een tijdje nog eens door. Het kan zijn dat je gewoon wat tijd nodig hebt.

Je kunt ook aan de slag en toe gaan passen wat je aan mogelijkheden en oplossingen in je afstemming leest.  Dat is helemaal aan jou. En je kunt altijd contact opnemen als je wil weten hoe ik je daar verder bij kan helpen. Of als je na verloop van tijd nog eens een afstemming wil laten doen.

Ook heb ik een fijn netwerk van collega's en kan ik je helpen om te kijken wie er bij je hulpvraag past.

 


Luisterkind afstemmingen per thema

Het kan zijn dat er in een Luisterkind afstemmingen ook zaken naar voor komen zoals een spirit, entiteit of auralifter. Kortom energieén die invloed hebben op jou of je kind.

Zo kan het ook gebeuren, dat je een afstemming ontvangt, waar een vorig leven van jou naar voor komt. Gewoon omdat het nog steeds invloed heeft op jouw huidige leven.  

Natuurlijk doe ik iets met die informatie. Ik stel vragen als: wat maakt dat je dit ervaart en wat er nodig is om dit achter je te laten? Het mooie is, dat erdoor echt iets kan veranderen.

 

Er zijn ook speciale thema Luisterkind afstemmingen, zie hieronder.

 

Qua prijs maakt het niet uit welke afstemming je kiest, de prijs is voor iedere afstemming gelijk.

 

Luisterkind Kinderwens afstemming

Wat maakt dat je niet zwanger wordt? Wat kan er nodig zijn? Is wel een zieltje dat bij je wil komen? Zit de impact van je miskraam in de weg om weer zwanger te worden? Jij als vrouw kan deze afstemming aanvragen.

 

Luisterkind Geboorte-verwerking afstemming

Ging de bevalling van je kind anders dan je hoopte? Zit je zelf nog met onverwerkte emoties rondom je zwangerschap en/of de periode  juist erna? Maar deze afstemming kan ook gaan over je eigen geboortetrauma van toen jij in je moeder's buik zat en de periode erna.

 

Luisterkind Levensbrug afstemming

Deze afstemming is speciaal voor hen, die nog niet overleden zijn, maar die aan het eind van hun leven zijn. Voor hen die niet meer echt kunnen (ook vanwege dementie, een beperking, palliatieve sedatie of coma). Om zo zo nog aan het woord te laten. Wat mag/moet er nog gezegd worden? Wat wil er nog gehoord worden?Wat is er nodig om de overgang te kunnen maken? Wat hebben achterblijvers nodig om straks verder te kunnen?

Luisterkind              Familieverbond

Deze afstemming gaat over het gezin als één geheel, ik kijk niet zozeer naar de individuele gezinsleden, maar naar de verbindingen die er zijn.

Ik stem dus in één keer af op alle gezinsleden en dat blijft tijdens de hele afstemming het geval.

Wat maakt dat jullie als gezin bij elkaar zijn? Waarin ondersteunen jullie elkaar? Wat zijn valkuilen en waar mag aan gewerkt worden? En je mag nog meer vragen uiteraard.

Let op: dit is geen familie opstelling.

Zeker ook voor samengestelde gezinnen in wat voor vorm dan ook.

 

Bedrijsafstemming

Het maakt niet uit of je een eenmanszaak hebt of een groter of groot bedrijf. Een bedrijf is een eigen energiewezen met eigen ideeen.

 

Ik kijk ga daar mee in gesprek en stel jouw vragen aan dit energetische wezen. Die geeft daar eigen antwoorden op en die die kunnen je heel veel brengen. Je bedrijf kan een nieuwe koers aangeven of van locatie willen veranderen. Of je aangeven hoe de sfeer op de afdeling verbeterd kan worden. 

Luisterkind en toestemming

Bij een afstemming voor je kind geldt, dat vanaf de leeftijd van 10 jaar er toestemming moet zijn van je kind.

Onder de 10 jaar geldt dat beide ouders toestemming moeten geven.

Bij personen, die niet zelf aan het woord kunnen komen gelden weer andere regels.

 

Disclaimer Luisterkind afstemmingen

Een afstemming is geen oplossing of alternatief voor klachten waar je mee naar de huisarts moet. Raadpleeg dus altijd eerst een arts bij twijfels over je gezondheid.

 

Wat kost een Luisterkind afstemming?

Klik hier voor mijn tarieven.

Voor alle afstemmingen geldt dezelfde prijs.

 

Ervaringen Luisterkind afstemmingen

"Wat een mooie afstemming! Ik herken me er helemaal in. Dat wordt nog bevestigd door een aantal boodschappen die ik in de afgelopen dagen van andere mensen heb gekregen. Te toevallig! 

Henriette


Maud haar afstemming heeft mij geraakt.

Er zitten hele herkenbare dingen voor mij in zoals ik mijn opa bij leven heb gekend.

Ook zijn er verrassende elementen voor mij wat wellicht ook te maken heeft met het emotionele stuk waar ik vroeger -als kleinkind van hem bij leven- ook al lastig bij kon. Dit heeft zeker te maken met het leven wat hij geleefd heeft.

Maud heeft een mooie manier van vragen waardoor het leest alsof het gesprek werkelijk in 3D met opa -zittend in zijn oude stoel- heeft plaatsgevonden.

Hierdoorde ervaarde ik een ‘dichtbij’ haast tastbaar.

De liefde tussen mijn opa en mij is voor mij heel duidelijk te ervaren in Maud haar afstemming en om die liefde weer even te mogen ontmoeten was heerlijk, onbevangen en met de emoties van een kind.

Dankjewel Maud, jij bent een topper in wat jij doet!  Simone


Ik herken mijn dochter helemaal in de afstemming die je deed Maud. En ik begrijp nu dat die energie van die entiteit haar enorm dwars gezeten heeft. Blij dat die nu naar het licht is. Mijn dochter kan weer rustig slapen en wij dus ook!

Anniek


De Kinderwens afstemming heeft me rust gebracht. Ik weet nu, dat ik eerst de miskraam van vorige zomer nog meer los mag laten. Ik heb weer meer vertrouwen gekregen door de afstemming.

Marije


Meer weten of direct een Luisterkind afstemming aanvragen?

Bel me, mail me en ik vertel je graag meer.