Multidimensionale opstellingen

Een multidimensionale opstelling is een verdere en diepgaandere manier van opstellen die voortbouwt op de klassieke (familie) opstelling. 

Deze multidimensionale manier van opstellen is ontwikkeld door Chantal van den Brink. De afgelopen 10 jaar heeft zij ervaring op gedaan en de hier geldende wetten, regels en het bereik ervan ervaren. Dit werk is wezenlijk anders dan het opstellingen werk, dat we tot nu toe kenden. Het is een combinatie van systemisch werk en healing.

 

In april 2021 is Chantal gestart met de pilot van haar opleiding. Ik ben één van haar 4 studenten in deze groep. Vanaf september 2022 start ik zelf met het faciliteren van multidimensionale opstellingen. Zie agenda.


Wat is een multidimensionale opstelling?

Net als bij een klassieke familie-opstelling werken we vanuit de vraag die jij inbrengt.

Multidimensionale opstellingen hebben hun bereik in de 3e tot en met de 9e dimensie (i.t.t. de "gewone opstellingen", zij spelen zich af in de 3e en 4e dimensie). In dit grote multidimensionale bereik werken we voornamelijk met de velden van de ziel,  vorige levens, paralelle levens, collectieve velden, buitenaardse werkelijkheden (ook artificial intelligence), sferen, het AL en de bron.

 

Daarmee heeft een multidimensionale opstelling een veel groter en dieper bereik dan een "gewone opstelling" (en als je wel eens een familie opstelling gedaan hebt, weet je dat die ook veel impact kan hebben). We gaan er bij deze nieuwe manier van opstellen van uit, dat iedere oorzaak van een probleem in het multidimensionale veld ligt en dat daar ook de oplossing ligt.

Wat we doen is het opruimen en helen van oude belastingen waar we in het hier en nu geen bewuste herinneringen aan hebben, maar die zich in dit leven wel laten zien in wat ons tegenhoudt en belemmert. 

In het multidimensionale veld gelden andere regels en wetten. Anders dan in de (familie) opstellingen.

 

Dit werk is zo bijzonder, dat het wel iets magisch lijkt te hebben. Maar wat we ervaren, is het opschonen en helen van oude karmische belastingen, het verleggen van tijdlijnen waardoor je leven werkelijk een andere wending neemt. We veranderen dus werkelijk de Akasha.

 

Welk effect en hoe groot het effect van je opstelling is, is van te voor niet te zeggen. Dit geldt voor al het energetisch werk.

 

 

Ik ervaar deze vorm van opstellen als een geweldige aanvulling om mee te werken en ik heb zelf ervaren, dat het grote verschuivingen in je bewustzijn bewerkstelligt. Tijdens de opstelling ervaar je dat dit in het moment gebeurt, maar ook nog tijd nodig heeft om zich in je leven te ontvouwen.

 


Multidimensionale opstelling praktisch

 • je hebt al het nodige werk verricht op het thema wat je in wil brengen (therapie, familie opstellingen), maar er blijft iets waar je niet uitkomt of doorheen kunt werken
 • je werkt al langere tijd aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling
 • je hebt jouw belangrijkste thema's al aangepakt en uitgwerkt m.b.v. therapie, (familie) opstellingen, healingen
 • je bent psyschisch en emotioneel stabiel
 • je bent in staat jezelf te gronden
 • je bent in staat je emoties te reguleren
 • je hebt een diep verlangen om werkelijk een verandering te maken (m.a.w. je bent bereid om op een andere tijdlijn de deur weer uit te gaan)

Om deel te kunnen nemen meld je je aan. Je ontvangt een je inschrijfformulier wat je invult en terug mailt. 

 

Een multidimensionale opstelling is dus niet voor iedere vraag en niet voor iedere persoon geschikt.

 

Na goedkeuring van je inschrijving is je opstelling in feite al begonnen. Verbind je met je verlangen en zet ook je intentie tot heling neer voor jezelf.

 

Een opstelling duurt 1,5 - 2 uur. Het effect van de opstelling kun je energetisch direct voelen, maar het heeft zeker een nawerking van 3-4 maanden om zichtbaar te worden in je dagelijks leven.  

 

Contra-indicatie multidimensionale opstellingen

Je kunt niet deelnemen aan een multidimensionale opstelling als je:

 • psychiatrische medicatie gebruikt en/of onder behandeling bent bij een GZ instelling
 • een psychiatrische diagnose hebt als schizofrenie, borderline of een meervoudige persoonlijkheidsstoornis
 • je verslaafd bent aan alcohol of drugs
 • acute PTSS hebt
 • jezelf niet kunt reguleren
 • in dit leven belast bent met zwarte magie

Opgave

Vanaf januari 2023 kun je in Meppel terecht voor je multidimensionale opstelling. Marjan van Buuren en ik gaan dan samen multidimensionale opstellingen faciliteren.

  

Andere multi-dimensionale werkwijzen

Wil je graag werken in het multidimensionale veld? Dan bied ik ook nog andere mogelijkheden, zoals QHHT en hypnose en regressie aan. Deze vinden wel plaats in mijn praktijk in Nijensleek.

 

Uiteraard kun je bij mij altijd terecht voor systemisch werk en individuele opstellingen zoals ik die al deed.

 

QHHT

Ook Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) biedt je een fantastische én multidimensionale manier om te ervaren over bv. jouw vorige levens en andere dimensies.

Het bijzondere van deze sessies is het het combineren van een regressie met het contact maken met je Hogere Zelf en darmee het inbrengen van je eigen hogere wijsheid en het aanzetten van je zelfhelende vermogen. Lees hier meer.

  

Je opgeven of meer informatie over multidimensionale opstellingen?

Ben je klaar voor een volgende grote stap en wil je je aanmelden?

Bel me of mail me, als je meer wilt weten. Ik vertel je graag meer.