Multidimensionale opstellingen

Een multidimensionale opstelling is een verdere en diepgaandere manier van opstellen die voortbouwt op de klassieke (familie) opstelling. 

 

 

Samen met Marjan van Buuren geef ik in Meppel of Doorn deze multidimensionale opstellingen. Wij behoren tot de eerste lichting van afgestudeerden aan de Facilitatorstraining multidimensionale opstellingen. 

Het is fanatstisch werk en we zien mensen grote shifts in hun bewustzijn maken. 

 

Praktijk Maud Soeters Multidimensionale opstellingen
Praktijk Maud Soeters Multidimensionale opstellingen

Wat is een multidimensionale opstelling?

Deze manier van opstellen is ontwikkeld door Chantal van den Brink. De afgelopen 10 jaar heeft zij hiermee ervaring opgedaan en de geldende wetten, regels en het bereik ervan ervaren. Dit werk is wezenlijk anders dan het opstellingen werk, dat we tot nu toe kenden. Het is een combinatie van systemisch werk en healing. Het is nog steeds in wording, want het verkennen van het multidimensionale veld houdt nooit op.

Inmiddels heeft Chantal de dagelijks leiding overgedragen en hebben we een prachtig Centrum voor Multidimensionale Opstellingen in Doorn.

Van hieruit wordt de opleiding gegeven. Opstellingen worden zowel in Doorn als in Meppel gedaan.

 

Multidimensionale opstellingen hebben hun bereik in de 3e tot en met de 9e dimensie (i.t.t. de "gewone opstellingen", zij spelen zich af in de 3e en 4e dimensie). We werken hier met de velden van de ziel,  vorige levens, paralelle levens, collectieve velden, buitenaardse werkelijkheden (ook artificial intelligence), sferen, het AL en de bron.

 

We gaan er bij deze nieuwe manier van opstellen van uit, dat iedere oorzaak van een probleem in het multidimensionale veld ligt en dat daar ook de oplossing ligt.

Vanuit jouw diepe verlangen naar heling gaan we oude belastingen opruimen en helen. Dat gaat over zaken waar we in het hier en nu geen bewuste herinneringen meer aan hebben, maar die zich in dit leven wel laten zien in wat ons tegenhoudt en belemmert.

Wat we daarbij tegen kunnen komen: vorige levens die nu nog van invloed zijn, oud trauma, buitenaardse connecties, karmische banden met andere zielen, zielscontracten en andere oude contracten, implantaten, belemmerende velden en nog veel meer.  Kortom allerlei krachten, die in jouw huidig leven nog van invloed kunnen zijn en maken dat jij niet op plek van bestemming komt, al heb je dat echt al geprobeerd. Het zijn ook zaken waar je zelf zo niet bijkunt. 

 

Dit werk is zo bijzonder, dat het wel iets magisch, maar ook onwerkelijks lijkt te hebben. Maar wat we doen, is het opschonen en helen van oude karmische belastingen, het verleggen van tijdlijnen etc. waardoor je leven nu echt een andere wending neemt. We veranderen dus werkelijk de Akasha. Welk effect en hoe groot het effect van je opstelling is, is van te voor niet te zeggen.  

 

Multidimensionale opstelling in Doorn
Multidimensionale opstelling in Doorn

Ervaring multidimensionale opstelling

Zelf ervaar ik deze vorm van opstellen als een geweldige aanvulling om mee te werken en ik heb zelf ervaren, dat het grote verschuivingen in je bewustzijn teweeg brengt. Tijdens de opstelling ervaar je dat dit in het moment gebeurt, maar dat het ook nog tijd nodig heeft om zich in je leven te ontvouwen.

Het is ook een intense manier van werken, zowel voor jou als voor ons.

 

Een ervaring:

"Ik wilde graag weten waarom ik voortdurend zo vast loop in relaties. Ook in mijn huidige relatie liep ik weer vast.

Via vorige levens kwamen we bij een heel ver Egyptisch leven van mij. Ik had hier een contract gesloten met een hoge priester. Dat contract bleek nog steeds zijn invloed in dit leven te hebben en mij te belemmeren. Ik vond het bizar, maar ik voelde dat het klopte. Samen hebben Maud en Marjan mij geholpen dit los te maken. Op dat moment heb ik ook een hele intense healing gekregen en moest ik enorm huilen. Dingen zijn op hun plek gevallen. En ik had hier al zoveel werk op gedaan! 

Ik voel me nu zo anders en ga makkelijker door het leven. Ook in mijn relatie gaat het nu een stuk beter".

 


Multidimensionale opstelling praktisch

 • je hebt al het nodige werk verricht op het thema wat je in wil brengen (therapie, familie opstellingen), maar er blijft iets waar je niet uitkomt of doorheen kunt werken
 • je hebt een diep verlangen naar heling en staat open voor wat zich mag ontvouwen
 • je werkt al langere tijd aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hebt jouw belangrijkste thema's al aangepakt en uitgwerkt m.b.v. therapie, (familie) opstellingen, healingen
 • je weet dat je in vorige levens niet alleen slachtoffer was, maar ook dader
 • je bent psyschisch en emotioneel stabiel en in staat je emoties te reguleren
 • je bent in staat jezelf te gronden
 • je hebt een diep verlangen om werkelijk een verandering te maken (m.a.w. je bent bereid om op een andere tijdlijn de deur weer uit te gaan)
 • wij (Maud en Marjan) werken met jou. Een van ons stelt op, de ander representeert. We stellen op zonder andere belangstellenden of representanten erbij (want iedere aanwezige vergroot en verandert het veld waar we mee werken)
 • je kunt alleen of voor max. 2 personen (als die beide een eigen opstelling willen) een afspraak maken. Zo maak je dus elkaars opstelling mee
 • per opstelling zullen we zo'n 1,5 - 2,5 uur bezig zijn
 • om deel te kunnen nemen meld je je aan. Nadat we je inschrijfformulier hebben ontvangen, bellen we je voor een korte telefonisch intake

Een multidimensionale opstelling is dus niet voor iedere vraag en niet voor iedere persoon geschikt.

 

Na intake is je proces in feite al begonnen. Verbind je met je verlangen en zet ook je intentie tot heling neer voor jezelf.

Het effect van de opstelling kun je energetisch direct voelen, maar het heeft zeker een nawerking van 3-4 maanden om zichtbaar te worden in je dagelijks leven.  

 

Contra-indicatie multidimensionale opstellingen

Je kunt niet deelnemen aan een multidimensionale opstelling als je:

 • psychiatrische medicatie gebruikt en/of onder behandeling bent bij een GZ instelling
 • een psychiatrische diagnose hebt als schizofrenie, borderline of een meervoudige persoonlijkheidsstoornis
 • je verslaafd bent aan alcohol of drugs
 • acute PTSS hebt
 • jezelf niet kunt reguleren of onvoldoende kunt gronden
 • in dit leven belast bent met zwarte magie
Altaar Multidimensionale opstellingen Doorn
Altaar Multidimensionale opstellingen Doorn

Andere multi-dimensionale werkwijzen

Wil je graag werken in het multidimensionale veld? Dan bied ik ook nog andere mogelijkheden, zoals QHHT en hypnose en regressie aan. Deze vinden wel plaats in mijn praktijk in Nijensleek.

 

Uiteraard kun je bij mij altijd terecht voor systemisch werk en individuele opstellingen zoals ik die al deed.

 

QHHT

Ook Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) biedt je een fantastische én multidimensionale manier om te ervaren over bv. jouw vorige levens en andere dimensies.

Het bijzondere van deze sessies is het het combineren van een regressie met het contact maken met je Hogere Zelf en darmee het inbrengen van je eigen hogere wijsheid en het aanzetten van je zelfhelende vermogen. Lees hier meer.

  

Wat kost een multidimensionale opstelling?

Klik hier voor de tarieven

 

Interesse in multidimensionale opstellingen?

Wil je weten of een multidimensionale opstelling iets voor jou is?

Ben je klaar voor een volgende grote stap en wil je je aanmelden?

Bel me of mail me, als je meer wilt weten. Ik vertel je graag meer.

 

Marjan van Buuren in de ruimte in Doorn
Marjan van Buuren in de ruimte in Doorn

Agenda multidimensionale opstellingen

We hebben één agenda voor de multidimensionale opstellingen in Doorn en Meppel. Klik hier voor het overzicht.

Zit jouw datum er niet bij? Neem contact op.