Multidimensionale opstellingen

Multidimensionale opstellingen zijn een verdere en diepgaandere manier van opstellen dan de klassieke familie opstelling.

Deze multidimensionale manier van opstellen is ontwikkeld door Chantal van den Brink.

Gedurende jaren heeft ze ervaring op gedaan en in april 2021 is ze gestart met de pilot van haar opleiding. Ik ben één van haar 4 studenten in deze groep. November 2022 rond ik mijn opleiding af.


Wat is een multidimensionale opstelling?

Bij een bij een klassieke familie-opstelling werk je vanuit de vraag die jij inbrengt.

De multidimensionale opstelling heeft een groter en dieper bereik, want we gaan ervan uit dat iedere oorzaak van een probleem in het multidimensionale veld ligt en daar ligt dus ook de oplossing. We werken hier vnl. in de velden van de ziel, denk aan vorige levens, paralelle levens, buitenaardse werkelijkheden, sferen, collectieve velden en het AL.

 

De multidimensionele opstelling heeft een groter en dieper bereik dan een "gewone" opstelling, want we gaan er hierbij vanuit, dat iedere oorzaak van een probleem in het multidimensionele veld ligt en daar ligt dus ook de oplossing.

We werken hier vnl. in de velden van de ziel, vorige levens, paralelle levens, buitenaardse werkelijkheden, sferen, collectieve velden en het AL.

 

Ik zie dit als een geweldige aanvulling om mee te werken. En ik kan niet wachten om dit in de praktijk te brengen!

 


Afspraak voor een multidimensionale opstelling

Momenteel (juni 2021) kun je bij mij nog geen multidimensionale opstelling boeken. Hiervoor moet ik eerst verder zijn met mijn opleiding. In 2022 zal dit wel het geval zijn. Voor die tijd kun je bij Chantal terecht.

Houd mijn website en nieuwsbrieven in de gaten voor updates.

 

Systemisch werk en opstellingen

Uiteraard kun je bij mij nog steeds terecht voor systemisch werk en individuele opstellingen zoals ik die al deed.

QHHT

Ook QHHT biedt je een fantastische én multidimensionle manier om te ervaren over bv. jouw vorige levens en andere dimensies en daarbij contact te maken met je Hoger Zelf, 


Meer weten over multidimensionale opstellingen?

Wil je graag persoonlijk afstemmen om te horen of een MD opstelling iets voor jou kan zijn?

Bel of mail me, dan kan ik je nog meer vertellen.