QHHT Vervolgsessie

Dolores Cannon (de grondlegger van QHHT) heeft met de QHHT dagsessies een prachtige tool gecreeerd, die ons allemaal heel veel verder kan helpen. En met veel liefde en plezier begeleid ik jou bij zo'n bewustzijnszijns verruimende sessie!

 

Dolores heeft ons practioners voor ze overleed aangereikt, dat het nu aan ons is om een vervolg op haar werkwijze vorm te geven. En ik merk, dat hier ook behoefte aan is.

Ook jij zult vast merken, dat het leven niet ophoudt na je QHHT dagsessie (hoe bijzonder die ook is!). Je zult na verloop van tijd weer tegen andere zaken aanlopen, waar je graag inzichten en antwoorden op wil hebben. Waar je ballast los wilt laten.

 

Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)
Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)

Wat houdt een QHHT vervolgsessie in?

Als je al eens een QHHT sessie gedaan hebt, kun je deze sessie doen.

We maken een afspraak voor een sessie van 2-  2,5 uur (een QHHT dagsessie duurt zo'n 6-7 uur).

In deze sessie hebben we eerst een kort gesprekje om jouw vragen (zo'n 5 stuks) te bespreken. Daarna breng ik je in trance. Afhankelijk van jouw situatie beginnen we eerst weer met ervaringen ophalen eerder in dit leven / de baarmoeder / andere dimensies. Maar ik kan je nu ook gericht naar een bepaalde ervaring laten gaan.

Daarna verbind ik je weer met je Hoger Zelf en vragen we terug hoe die ervaringen relateren aan je huidige leven en vervolgens stel ik jouw vragen aan je Hoger Zelf.

 

We kunnen ook meteen (nadat ik je in trance gebracht heb) contact maken met jouw Hoger Zelf en vragen stellen en met je Hoger Zelf in gesprek gaan. Dan laten we het ophalen van ervaringen in trance achterwege.

 

 

Voor wie is een QHHT vervolgsessie bedoeld?

Een QHHT vervolgsessie is speciaal voor jou als je al een keer een QHHT sessie ervaren hebt (bij mij of een andere practioner). Dus:

  • je hebt al een keer een dagsessie gedaan
  • en je bent daarbij succesvol in trance gegaan
  • en je Hoger Zelf kwam door in het 2e deel van je sessie

 

Een dergelijke QHHT vervolgsessie is géén goed idee, als het jou in een eerdere sessie niet lukte om in trance te komen of als het je niet lukte om je Hoger Zelf door te laten komen (beide komen heel af en toe voor).

In deze gevallen raad ik je aan om met mij af te stemmen, wat we samen kunnen doen om jou hierbij zo goed mogelijk te helpen. Je zou bv. in een losse sessie van 1,5 uur op een andere manier met me kunnen werken. Uiteraard kun je ook weer kiezen voor een QHHT dagsessie.

 

 

Hoelang wachten na mijn QHHT dagsessie?

Een maand of 3 na je QHHT sessie is zeker aan te raden als tijd tussen je QHHT sessie en een QHHT vervolgsessie.

Overleggen kan altijd.

  

Andere mogelijkheden na je QHHT sessie

Wil je na je QHHT sessie graag nog wat hulp bij het uitdiepen van dingen waar je tegen aan loopt? Dat kan, ik werk graag met je.

Ik werk systemisch, d.w.z. ik doe opstellingen (ook multidimensionaal, dit is een manier van opstellen waarbij we werken in het Quantumveld). En verder doe ik energetisch werk en hypnotherapie. Ik overleg graag met je om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen.