Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Ben je nieuwsgierig naar QHHT?

Mooi, ik vertel je graag meer!

Want dit is echt een hele transformerende manier van werken.

Zelf vond ik mijn eigen QHHT sessie indertijd een fantastische en indrukwekkende ervaring. Daar vertel ik je graag meer over!

Als gecertificeerd QHHT level 1 en 2 practioner heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan.

QHHT bij Praktijk Maud Soeters
QHHT bij Praktijk Maud Soeters

Wat is QHHT?

"QHHT is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn. Het is een ervaring die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn en die healing biedt en inzichten brengt. Het is een uitgebreide regressie sessie onder  hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met je Hoger Zelf voor healing. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder”.

 

Quantum Healing Hypnosis Technique is een manier om, terwijl je in een lichte trance of hypnose bent, een reis door je innerlijk te maken. Om antwoorden te krijgen uit je eigen innerlijk, om de wijsheid en de oneindige liefde van jouw onderbewuste voor jou zelf te ervaren. Om (zelf-)healing te krijgen en te ervaren.

 

Tijdens een QHHT sessie komt alle informatie van jouw onderbewuste (of onbewuste of Hoger Zelf of hoe je deze bron wil noemen). Ik ben dus niet aan het readen of healen. Ik begeleid en reis met je mee.

Wat levert een QHHT sessie je op?

Als je een grote bewustzijnsverschuiving wilt maken, als je echt oude ballast los wilt laten, als je healing nodig hebt en af wil van fysieke klachten, is QHHT een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. En dat kan groots zijn!

 

Hoe snel ervaar je dan effecten? Dat varieert van meteen tot echt weken en maanden na je sessie...Wees je daarbij bewust, dat de verschuivingen en de healing zo groot zijn, als jij wil en jezelf toestaat.

 

Dus wat gun jij jezelf? Mag alles weg? Dan kan dat en daar zijn wereldwijd genoeg bijzondere verhalen over bekend. Wil je graag toch nog vasthouden aan ziekteverschijnselen of belemmerende patronen, omdat dit je weg is? Dan is dat ook wat er gebeurt. Vrije wil zogezegd.

En soms lukt het gewoon niet om iets wat jou belemmert in één sessie volledig los te laten, want iets kan zo gelaagd en complex zijn dat dat niet lukt in één dag. 

QHHT is niet zaligmakend en dat geldt voor iedere methode.

 

Zelf ervaar ik een flow en een groei in mijn leven, die alles in een stroomversnelling heeft gezet en dat nog steeds doet. DAT gun ik jou ook! 

 

Voor wie is een QHHT sessie geschikt?

Een QHHT sessie is geschikt voor jou als je blijvend en diepgaand los wil laten wat je in de weg zit. Als je (weer) jezelf wilt worden. Hoe groot jouw verandering is, hangt af van je bereidheid om dit aan te gaan.

 

De redenen waarom mensen een afspraak maken voor QHHT een sessie zijn erg verschillend. Redenen zijn bv.:

 

 • gezondheidsproblemen
 • ziektes
 • emotionele ballast
 • levensvragen
 • zingeving
 • inzicht opdoen
 • nieuwsgierigheid
 • je hier niet thuis voelen
 • zielsdoelen
 • je hebt vragen over of voor je kind of voor een andere persoon, die zelf niet kan komen

Praktisch gezien moet je me kunnen horen.

 

Indien je slecht ter been bent, is het handig om te weten dat mijn praktijk en toiletruimte op de begane grond zijn.

Wie ben ik

Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)
Maud Soeters (foto: Jorinde Fotografie)

Tijdens mijn hypnotherapie opleding liep ik onverwacht tegen QHHT aan. Inmiddels doe ik beide. Het is geweldig om te zien wat een QHHT sessie voor iemand kan doen....Lees hier meer over Maud.

Dolores Cannon

Dolores Cannon, grondlegger QHHT
Dolores Cannon, grondlegger QHHT

Dolores Cannon was een hypnotherapeut en de grondlegger van QHHT.

Zij deed er 45 jaar over QHHT te ontwikkelen en ze heeft er vele duizenden mensen mee geholpen. Dolores zag QHHT als de ultieme sessie, daarom kwam een cliënt meestal maar één keer (maar het staat je vrij om dit vaker te

doen). 

 

In totaal schreef Dolores 19 boeken over de informatie die ze via clienten ontving en als een onderzoeksjournalist deed ze verslag van hun verhalen. Behalve "gewone" regressies naar vorige levens, heeft ze ook heel veel "buitenaardse" levens opgetekend.  Via bol.com kun je de boeken vinden. 

Dolores was een nuchtere en maar ook hele spirituele vrouw, die door heel veel onderzoek in haar regressie praktijk een prachtige en veilige manier van werken ontwikkeld heeft, die ons heel veel brengt.

 

Hoe ziet een QHHT sessie eruit?

In het kort:

Een sessie duurt zo'n 6 uur en ik start graag om 10.00 u. We zullen dus zo rond 16.00u klaar zijn.

We beginnen deze dagsessie met een uitvoerig gesprek en intake en daarna gaan we in op je vragen. Vervolgens breng ik je na een korte pauze  d.m.v. een visualisatie in hypnose of trance en doen we een regressie. Dit is een prettige en veilige manier om contact te maken met je eigen binnenwereld, je onderbewuste zogezegd. De informatie uit deze regressie, die hier naar voor komt heeft je veel te vertellen.

 

Daarna maken we contact met jouw wijze deel, je Hoger Zelf. Ik vraag terug wat de relevantie voor jouw leven is van de informatie uit je regressie, die we het eerste deel van je hypnose sessie ervaren hebben. Vervolgens stel ik jouw vragen aan je Hoger Zelf. Je ontvangt healing en antwoorden op je vragen.

Ondertussen doe ik er alles aan je te helpen ballast en oude pijn los te laten en je te laten healen m.b.v. je Hoger Zelf. D.w.z daar waar nodig breng ik hier mijn overige kennis en kunde in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ik heb het hier over o.a. mijn kennis van de Biologika (de Germaanse geneeskunde), innerlijk kindwerk, systemisch werk in de visualisatie, het los maken van energetische verbindingen en het terughalen van verloren zielsdelen, de Ho' Opono ed. Dit is de toegevoegde waarde van mijn sessies boven een normale QHHT sessie.

 

Het trance gedeelte van je sessie duurt zo'n 2,5 uur.

Daarna breng ik je weer terug in het hier en nu en bespreken we even na.

 

Van het trance gedeelte van je sessie maak ik een geluidsopname, die ik je later mail. Het is de bedoeling dat je die minstens nog één keer terug luistert. Je kunt immers niet alle informatie van 2,5 uur zo in je opnemen.

 

QHHT en hypnose

Hypnose of trance is eigenlijk niets anders dan een diepe focus of concentratie. Vergelijk het met autorijden: je betrapt jezelf erop dat je op de automatische piloot net een paar auto's ingehaald hebt. Of je zit lekker iets op je pc te doen en je hoort je kind niet eens. Allemaal concentratie, focus, trance, hypnose. Lees er hier meer over.

We werken tijdens het middaggedeelte van je QHHT sessie in die lichte trance. 

Ik heb geleerd hoe ik je in hypnose kan brengen kan brengen. Naast QHHT practioner ben ik ook gecertificeerd hypnotherapeut, dus ook als jij jezelf ziet als iemand, die moeilijk in trance te krijgen is, kan ik je helpen. Heb je twijfels? Bespreek ze met me!

 

QHHT en zwangerschap

Het is prima mogelijk om tijdens je zwangerschap een QHHT sessie te doen. Het is een prachtige mogelijkheid om vragen te stellen over dit nieuwe mensje en je leven met dit kindje!

Ik maak altijd contact met je ongeboren kindje om op zielsniveau uit te leggen wat we doen en ook zodat je kindje geen last heeft van al jouw informatie.

  

QHHT en kinderen

Een QHHT sessie is geschikt va. ongeveer 16 á 18 jaar (in overleg).

Voor jongere kinderen geldt, dat jij als  ouder in de plaatsvan je kind kan komen. We werken zo via jou als ouder om antwoorden en heling te krijgen voor je kind. Dat betekent, dat we in jouw sessie vragen stellen voor en over je kind, zo krijg je de informatie die je verder helpt. We noemen deze manier van werken by proxy

Voor kinderen t/m 18 jaar geldt, dat we voor hen "by proxy" vragen mogen stellen vanuit de rol van ouder of opvoeder.

Wil je één of meerdere vragen voor je kind of kinderen stellen, dan neem je die vragen in jouw vragenlijstje op. 

  

QHHT by proxy

Via de "by proxy" manier (zie ook hierboven) kunnen we ook vragen stellen voor iemand, die om andere redenen geen QHHT kan doen (zie ook hieronder).

 

Tijdens het stellen van jouw vragen maak ik contact met het Hoger Zelf van die persoon waarvoor jij een vraag of vragen wil stellen. Dat kan alleen als diens Hoger Zelf in het moment toestemming hiervoor geeft. Het mag (ondanks jouw goede bedoelingen) nooit strijdig zijn met de vrije wil van degene waarvoor je vraagt. Overleg dus liever van tevoor met de betreffende persoon.

 

QHHT is niet geschikt bij:

 • psychiatrische problemen, waarbij je jezelf en je emoties moeilijk kunt reguleren (zoals een ernstige depressie, alzheimer, bipolaire stoornis, borderline, psychose, schizofrenie, labiele persoonlijkheid)
 • ernstige verslavingsproblemen
 • het zodanige gebruik van gevoelsonderdrukkende medicatie, dat je emotioneel te vlak bent om profijt te hebben van hypnotherapie
 • als je behoorlijke gehoorproblemen hebt

En nogmaals: iemand anders kan dan voor jou in zijn of haar sessie de vragen stellen, die jou verder helpen.

Twijfel je? Neem gewoon even contact met me op.

 

Voorbereiding op je QHHT sessie

Vóór onze sessie afspraak vraag ik je een lijstje met maximaal 20 vragen te maken. Jouw vragen gaan over waar je mee zit of waar je al jaren tegenaan loopt, waarom je bepaalde dingen meemaakt of ervaart in je leven. Ze gaan over je lichaam, je gezondheid, je zielsdoel, je (planetaire) afkomst, je verlangens en die hoe die waar te maken. 

Schrijf je vragen op of nog handiger: print je vragen uit (a.u.b. niet op je telefoon, want die mag uit). En neem ze mee naar je sessie, want hier gaan we mee werken.

 

Welke vragen kan ik stellen tijdens een QHHT sessie?

Een paar voorbeelden:

 • Hoe komt het dat ik last heb van hartkloppingen?
 • Wat ligt er ten grondslag aan mijn nekhernia?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat maakt dat de relatie met mijn dochter nu zo lastig is?
 • Wat maakt dat ik steeds niet de juiste baan vindt?
 • Wat maakt dat ik altijd zo weinig energie heb?
 • Wat maakt dat ik me hier niet thuis voel?

·         Etc. etc.

Na je QHHT sessie

De sessie is intens, daarom laat ik je pas weer vertrekken als we beide het idee hebben, dat je weer helemaal gegrond aanwezig bent. Koffie, thee en wat eten en napraten over de reis die je zojuist gehad hebt helpen hierbij.

 

Houd er rekening mee, dat de directe nawerking van je sessie nog zeker een dag kan duren. Je kunt meer dromen, meer of minder energie hebben, ervaren dat je systeem aan het opschonen is en dat je nog meer inzichten krijgt.

Dat is slechts de eerste verandering, de verdere nawerking neemt zeker ruim 3-4 maanden in beslag. 

 

Voor vragen of nazorg ben ik altijd beschikbaar via mail, app of telefoon.

 

QHHT Vervolgsessie

Heb je een dagsessie gedaan en wil je graag nog een keer zoiets doen? Gewoon omdat je het zo'n gave manier van werken vindt of omdat je weer andere vragen hebt? Lees hier verder.

 

QHHT is altijd "live", nooit online

Een QHHT sessie kan en mag niet via Skype, Zoom, telefoon of pc gedaan worden. Een QHHT sessie is altijd een "live" ontmoeting tussen client en practioner. Wij moeten daar als QHHT practioners ook formeel voor tekenen, dat we ons daar aan houden.

 

Weet dat dit alles is nodig voor jouw veiligheid en die kan ik alleen garanderen en bewaken als ik bij je zit, als we samen  fysiek in dezelfde ruimte zijn.

De andere reden is, dat je in een online sessie niet zo diep in trance zult gaan, en je dus ook minder diep gaat in je sessie met geringer resultaat tot gevolg.

 

QHHT reviews

Klik hier om ervaringen van hen die je voorgingen bij een Quantum Healing Hypnosis Sessie te lezen.

 

Wat kost een QHHT sessie?

Klik hier voor de tarieven.

 

Meer weten over QHHT?

Wil je graag persoonlijk afstemmen om te horen of QHHT iets voor jou kan zijn? Of wanneer de eerste mogelijkheden in mijn agenda zijn?

Bel of mail me, dan kan ik je nog meer vertellen.