Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Ben je nieuwsgierig naar QHHT?

Mooi, ik vertel je graag meer!

Want dit is echt een hele transformerende manier van werken.

Zelf vond ik mijn eigen QHHT sessie een fantastische en indrukwekkende ervaring. Daar vertel ik je graag meer over!

Inmiddels heb ik mijn QHHT level 2 certificering gehaald.

QHHT bij Praktijk Maud Soeters
QHHT bij Praktijk Maud Soeters

Wat is QHHT?

"QHHT is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn. Het is een ervaring die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn en die healing biedt en inzichten brengt. Het is een uitgebreide regressie sessie onder diepe hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met je Hoger Zelf voor healing. Dat laatste maakt de sessie echt heel bijzonder”.

 

Quantum Healing Hypnosis Technique is een manier om, terwijl je in trance of hypnose bent, een reis door je innerlijk te maken. Om antwoorden te krijgen uit je eigen innerlijk, om de wijsheid en de oneindige liefde van jouw onderbewuste voor jou zelf te ervaren. Om healing te krijgen en te ervaren.

 

Tijdens een QHHT sessie komt alle informatie van jouw onderbewuste (of onbewuste of Hoger Zelf of hoe je deze bron wil noemen). Ik ben dus niet aan het readen of healen. Ik begeleid en reis met je mee.

Dolores Cannon

Dolores Cannon, grondlegger QHHT
Dolores Cannon, grondlegger QHHT

Dolores Cannon was een hypnotherapeut en de grondlegger van QHHT.

Zij deed er 45 jaar over QHHT te ontwikkelen en ze heeft er vele duizenden mensen mee geholpen. Dolores zag QHHT als de ultieme sessie, daarom kwam een cliënt meestal maar één keer (maar het staat je vrij om dit vaker te

doen). 

 

In totaal schreef Dolores 19 boeken over de informatie die ze via clienten hoorde en als een onderzoeksjournalist deed ze verslag van hun verhalen. Behalve "gewone" regressies naar vorige levens, heeft ze ook heel veel "buitenaardse" levens opgetekend.  Via bol.com kun je ze vinden. 

Dolores was een nuchtere en hele spirituele vrouw, die door heel veel onderzoek in haar regressie praktijk een prachtige en veilige manier van werken ontwikkeld heeft, die ons heel veel brengt.

 

De reden waarom mensen een afspraak maken voor een sessie is erg verschillend. Redenen zijn bv.:

 • gezondheidsproblemen
 • ziektes
 • emotionele ballast
 • levensvragen
 • zingeving
 • inzicht opdoen
 • nieuwsgierigheid
 • je hebt vragen over of voor je kind of voor een andere persoon, die zelf niet kan komen

Wat levert een QHHT sessie je op?

Als je een grote bewustzijnsverschuiving wilt maken, als je echt oude ballast los wilt laten, als je healing nodig hebt en af wil van fysieke klachten, is QHHT een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. En dat kan groots zijn!

 

Hoe snel ervaar je dan effecten? Dat varieert van meteen tot de weken na je sessie...Wees je daarbij bewust, dat de verschuivingen en de healing zo groot zijn, als jij wil. D.w.z. wat gun jij jezelf? Mag alles weg? Dan kan dat en daar zijn wereldwijd genoeg bijzondere verhalen over bekend. Wil je graag toch nog vasthouden aan ziekteverschijnselen of belemmerende patronen, omdat dit je weg is? Dan is dat ook wat er gebeurt. Vrije wil zogezegd.

 

Zelf ervaar ik een flow en een groei in mijn leven, die alles in een stroomversnelling heeft gezet en dat nog steeds doet. DAT gun ik jou ook! 

Hoe ziet een QHHT sessie eruit?

Een sessie duurt 5-7 uur en ik start graag om 10.00 u. In deze dagsessie hebben we een uitvoerig gesprek, de intake en gaan we in op je vragen. Daarna ga je d.m.v. een visualisatie in hypnose of trance. Dit is een prettige en veilige manier om contact te maken met je eigen binnenwereld, je onderbewuste zogezegd. De informatie die hier naar voor komt heeft je veel te vertellen. 

Je ontvangt healing en antwoorden op je vragen. 

Voor wie is een QHHT sessie geschikt?

Een QHHT sessie is geschikt voor jou als je blijvend en diepgaand los wil laten wat je in de weg zit. Als je (weer) jezelf wilt worden. Hoe groot jouw verandering is, hangt af van je bereidheid om dit aan te gaan.

 

Kinderen

Een QHHT sessie is geschikt va.16 jaar. Voor kinderen jonger dan 16 jaar geldt, dat een ouder in hun plaats kan komen. We werken zo via jou als ouder om antwoorden en heling te krijgen voor je kind. Dat betekent, dat we in jouw sessie vragen stellen voor en over je kind, zo krijg je de informatie die je verder helpt. We noemen dit een proxy sessie.

 

Zo kunnen we ook werken met mensen, die om andere redenen geen QHHT kunnen doen (zie ook hieronder).

 

En verder is het handig als je me kunt horen.

 

Zwangerschap

Ook is het prima mogelijk om tijdens je zwangerschap een QHHT sessie te doen. Het is een prachtige mogelijkheid om vragen te stellen over dit nieuwe mensje!

 

QHHT is het niet geschikt bij: 

 •  psychiatrische problemen zoals een ernstige depressie, alzheimer, bipolaire stoornis, borderline, psychose, schizofrenie, labiele persoonlijkheid
 • ernstige verslavingsproblemen
 • het zodanige gebruik van gevoelsonderdrukkende medicatie, dat je emotioneel te vlak bent om profijt te hebben van hypnotherapie

En nogmaals: iemand anders kan dan voor jou in zijn of haar sessie de vragen stellen, die jou verder helpen.

Twijfel je? Neem gewoon even contact met me op.

 

QHHT reviews

Klik hier om ervaringen van hen die je voorgingen bij een Quantum Healing Hypnosis Sessie te lezen.

Voorbereiding op je QHHT sessie

Vóór onze sessie afspraak vraag ik je een lijstje met zo’n 20 vragen te maken. Ongeveer 10  vragen gaan over je gezondheid en je lichaam en de andere 10 vragen zijn levensvragen en persoonlijke vragen.

Neem je vragen op papier mee naar de sessie, want hier gaan we mee werken. Schrijf ze op of print ze vragen uit (a.u.b. niet op je telefoon, want die mag uit). 

 

Welke vragen kan ik stellen tijdens een QHHT sessie?

Een paar voorbeelden:

 • Hoe komt het dat ik last heb van hartkloppingen?
 • Wat ligt er ten grondslag aan mijn nekhernia?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat maakt dat de relatie met mijn dochter nu zo lastig is?
 • Wat maakt dat ik steeds niet de juiste baan vindt?
 • Wat maakt dat ik altijd zo weinig energie heb?
 • Wat maakt dat ik me hier niet thuis voel?

·         Etc. etc.

Na je QHHT sessie

De sessie is intens, daarom laat ik je pas weer vertrekken als we beide het idee hebben, dat je weer helemaal gegrond aanwezig bent. Koffie, thee en wat eten en napraten over de reis die je zojuist gehad hebt helpen hierbij.

 

Houd er rekening mee, dat de directe nawerking van je sessie nog zeker een dag of drie kan duren. Je kunt meer dromen, meer of minder energie hebben, ervaren dat je systeem aan het opschonen is en dat je nog meer inzichten krijgt. De verdere nawerking neemt zeker enkele weken in beslag. 

 

QHHT is altijd "live", nooit online

Een QHHT sessie kan en mag niet via Skype, Zoom, telefoon of pc gedaan worden. Een QHHT sessie is altijd een "live" ontmoeting tussen client en practioner. Wij moeten daar als QHHT practioners ook formeel voor tekenen, dat we ons daar aan houden.

Dit alles is nodig voor jouw veiligheid en die kan ik alleen garanderen en bewaken als ik bij je zit, als we samen in fysiek in dezelfde ruimte zijn. De andere reden is, dat je in een online sessie niet zo diep in trance zult gaan, en je dus ook minder diep gaat in je sessie met geringer resultaat tot gevolg.

 

Wat kost een QHHT sessie?

Klik hier voor de tarieven.

 

Meer weten over QHHT?

Wil je graag persoonlijk afstemmen om te horen of QHHT iets voor jou kan zijn?

Bel of mail me, dan kan ik je nog meer vertellen.