QHHT Reviews

Hieronder vindt je persoonlijke ervaringen van anderen die je voorgingen bij een QHHT sessie. 

Wil je graag zelf een review achterlaten, mail me dan zodat ik je verhaal op mijn site kan plaatsen.

Zelf een review achter laten kan ook via Google.


Enige tijd terug heb ik besloten om mezelf een QHHT-sessie cadeau te doen. Ik heb contact opgenomen met Maud en kon gelukkig snel bij haar terecht. Ik kan iedereen die dit overweegt aanraden dit te doen. Ik vond het belangrijk om een klik te voelen met de QHHT-practitioner, maar voor mij was eerst aan de telefoon, en later ook in persoon, duidelijk dat dit bij Maud het geval was.

 

Maud is duidelijk ervaren in het begeleiden van dit soort sessies. Ze heeft er alles aan gedaan om mij op mijn gemak te stellen en vooraf al mijn vragen te beantwoorden. De sessie zelf werd ook op een heel prettige manier begeleid door Maud. Dit kwam mede door de setting van de praktijk van Maud, maar ook door de vragen die Maud (namens mijzelf aan mijn onderbewuste zelf) stelde. Ik heb hierdoor duidelijke inzichten gekregen en antwoorden ontvangen op vragen waar ik al langere tijd mee rondliep.

 

Maud, nogmaals ontzettend bedankt voor het begeleiden van de QHHT-sessie. Ik hoop dat je nog veel mensen tot dezelfde mooie inzichten mag begeleiden, op de manier waarop je dat bij mij gedaan hebt.

Jan


Mijn bijzondere ervaring met QHHT

 

Gisteren (5 oktober 2021) ben ik bij Praktijk Maud Soeters geweest voor een QHHT sessie. QHHT staat voor Quantum Healing Hynosis. Technique.

Ik had er op een feestje laatst over gehoord en ik dacht direct dit ga ik doen. Dus een afspraak gemaakt voor na mijn vakantie gelijk, dan kon mijn moeder mooi nog een dagje op mijn hond passen, want het duurde een hele dag!

 

Ik ga eigenlijk hartstikke lekker op het moment en beschouw mezelf altijd wel als een zondagskind met een heerlijk onbezorgde jeugd en veel liefde, maar soms weet je diep van binnen dat er iets zit dat je in de weg zit.

Ik ben nu al 2x keer bij paragnost Lammert Begeman geweest en die vroeg... Margaux waar ben je dan zo bang voor? Ik ben nooit ergens bang voor denk ik zelf, maar daar werd ik dan toch emotioneel van, dus dacht bij mezelf er zal dan gerust iets zitten diep verborgen in mijn onderbewuste.

 

Dus onder hypnose naar vroeger in dit leven of zelfs vorige levens gebracht worden om te zien of er daar iets zit wat me tegenhoudt, dat leek mij reuze interessant.

Een hele dag klinkt lang van te voren, maar iedere keer stond ik weer verbaasd dat er alweer uren waren omgevlogen. Maud en ik hebben eerst heerlijk zitten kletsen over alles wat me bezighoudt en waar mijn vragen dan vandaan komen die ik had opgeschreven. Je moet namelijk 20 vragen meenemen die je later in trance aan je Hogere Zelf mag stellen en de antwoorden komen dan uit jouw eigen onbewuste stuk vandaan. Zo kon Maud mij mooi al een beetje leren kennen en begrijpen waarom ik bepaalde dingen graag wilde weten.

 

De ochtend vloog om en na een korte pauze gingen we dan beginnen. Ik werd heerlijk op de bank geinstalleerd met een dik kussen onder mijn hoofd en knieën en een lekker warm dekentje over me heen en toen begon Maud tegen me te praten, maar met heel andere stem dan hoe ze gewoon praat. Ik was wel wat bezorgd of ik wel in trance zou komen, maar volgens Maud was ik zo vertrokken.

 

Het aparte is dat alles nog gewoon functioneert in je hoofd, vroeger moest je helemaal in diepe slaap gebracht worden, maar tegenwoordig hoef je maar in een lichte sluier gebracht te worden. In het begin kwam mijn hoofd ook nog steeds langs hoor, die eerst dacht och jee als ik de antwoorden maar kan geven, of verzin ik dit niet gewoon. Ik was bang om het niet goed te doen, maar Maud stelde me gewoon gerust dat er wel meer mensen in het begin nog geen lichaam hadden en gewoon ergens door de ruimte gingen.

 

Steeds vroeg ze of we dan een stukje verder konden gaan naar een periode waar ik iets aan zou hebben voor mijn leven in het nu.

Daarna kwam ik in 3 vorige levens terecht, het 1e als Indiaanse jonge vrouw die niet zo’n leuke ervaring met een cowboy had, daarna als Russische op de boot naar Amerika waar ik daarna in een landhuis woonde met man, dochter en huishouding en daarna in een kerker met roestig hek boven me, waar ik tegen gladiatoren moest vechten in de arena, maar al heel snel dood ging, want volgens mij kon ik helemaal niet vechten.

Het mooie daarvan was dat ik zag hoe ik op een wolk lag daarna en steeds verder omhoog ging tot slierterige mist verging en tenslotte in een donkere ruimte hing met allemaal kleine sterretjes (vuurvliegjes) noemde ik ze, die niet konden wachten tot ze weer een ronde mochten. Ik voelde de opwinding gewoon!

Ik ben de geluidsopname nu voor het eerst aan het afluisteren en af en toe moet ik gewoon lachen om wat en hoe ik het vertel, ik hoor Maud ook stiekem grinniken op de achtergrond. Wat een fantastisch beroep heeft ze!

 

Daarna stelde Maud mijn Hogere Zelf de 20 vragen die ik zelf had opgesteld omdat ik daar antwoord op wilde hebben. Ik gaf dus zelf antwoord daarop, maar vanuit een diep onderbewustzijn, waar je normaal gesproken niet zo makkelijk bijkomt, alleen in je dromen ’s nachts misschien.

Ik weet dat mijn gewone hoofd dacht, och jee als ik maar een antwoord weet, maar het verbluffende was dat zodra de vraag gesteld was er direct een antwoord kwam. Heel duidelijk en direct en ik zag het verband ertussen ook direct. Maud zei dat mijn stem dan ook anders was, waar ik normaal wel een beetje een NH accent heb, was dat ineens minder.

 

Dat stukje heb ik nog niet afgeluisterd, maar ik hoorde zelf ook wel dat ik op een andere manier sprak, over Margaux ipv tegen Margaux.

In het midden moest ik nog naar het toilet en daar maakte Maud mij even soort van wakker zodat ik zelfstandig naar het toilet kon gaan. Ik weet nog dat ik daar in de spiegel keek en dacht nou ik zie er heel gewoon uit. Dat lopen ging prima allemaal, maar ik lag nog geen 2 seconden, hoor die zalvende stem van Maud en poef dicht die ogen. Echt heeeeel bizar!

 

Ondertussen waren we alweer zo’n 2 uur verder, dat heb je echt totaal niet in de gaten als je daar ligt, nu met afluisteren merk ik het aan de stiltes tussendoor dat het inderdaad veel langer duurt dan in mijn hoofd.

 

Maar wat een bijzondere ervaring en het schijnt in de loop der tijd nog veel verder door te werken, maar ik merk nu al dat er allerlei verbanden over fascinaties van mezelf als kind naar boven komen en waarschijnlijk na een paar keer afluisteren nog wel sterker zal worden.

 

Ik kan het eigenlijk iedereen alleen maar aanraden als je meer over jezelf wilt ontdekken en bang hoef je helemaal niet te zijn, Maud stelt je steeds gerust en je eigen hoofd blijft er gewoon bij de hele tijd, alleen moet je die wel even met rust laten en je mee laten varen op de stroom. Go with the flow.

 

Margaux Pirovano 


Je bewustzijn blijven verruimen vind ik belangrijk. Er zijn zoveel interessante mooie dingen te ontdekken. Door deze interesse kwam ik in aanraking met QHHT.

Bij Maud voel je gelijk welkom. Tijd een aandacht in een hele ontspannen, warme sfeer. Ik heb een bijzondere sessie mogen ervaren. Liefdevol geïnstalleerd op de bank met een kussentje en een dekentje bracht Maud mij in trance/hypnose.

 

In deze hypnose een reis mogen meemaken door allerlei spectrums wat eigenlijk niet eens goed in woorden is samen te vatten. Er gebeurde zoveel in mijn lijf, in mijn energie. Ervaren is beleven! Het contact met het Hogere Zelf geeft antwoord op vragen die mij bezig houden.

 

De sessie zelf heb ik ervaren alsof ik er wel bij was, maar vanaf een afstand. Lig ik nu gewoon met mijn ogen dicht? Ja, maar mijn ogen dan even open doen lukte ook echt niet.

Erg fijn om achteraf dit ook terug te kunnen luisteren. Jezelf horen praten en dingen horen zeggen die vanuit jezelf komen, maar in je volle bewustzijn eigenlijk niet tot uiting komen is bijzonder!

 

Een intensieve, mooie dag waarbij het gevoel van tijd helemaal weg is. Een stukje tijd wat je qua besef kwijt bent, maar toch zoveel voor terug krijgt.

Een stuiterde, blije, enthousiaste bron van energie ging naar buiten met een nieuwe ervaring en inzichten. Ervaring en inzicht die dezelfde dag, maar de dagen erna het leven nog leuker en makkelijker maakte! 

 

Dank je Maud! Voor een bijzondere ervaring, je aandacht, liefde en begeleiding! Je bent een mooi mens! - Martijn, juni 2021


Mijn interesse voor QHHT werd gewekt door een mail van Maud. Nadat ik me via internet verder had verdiept, was ik in eerste instantie sceptisch. Waarschijnlijk was ik ook wel een beetje angstig voor het onbekende, maar mijn nieuwsgierigheid werd enorm geprikkeld. Dit in combinatie met het vertrouwen wat Maud in eerdere sessies gaf, heb ik besloten mij aan te melden voor een QHHT sessie bij Maud.

 

De sessie was een zeer bijzondere ervaring en totaal anders dan ik me hadvoorgesteld. Door mijn scepsis en doordat ik control wilde houden, was het in het begin lastig bij mijn Hogere Zelf te komen. Maar na wat omzwervingen werd ik uiteindelijk meegenomen naar een eerder leven, maar ook naar een stukje toekomst. De scherpe beelden die langskwamen geven mij meer inzicht in wie ik ben en geven een verklaring waarom ik bepaalde dingen voel. Dit geeft me een zekere rust, omdat ik het beter een plek kan geven. Het mooiste vind ik, dat er nu een fijn gevoel in mij zit van ‘het komt wel goed’.

Mijn scepsis over QHHT is volledig weg en ik overweeg zeker om nog een sessie te doen, waarbij ik me meer overgeef en meer toelaat om zo sneller en beter bij mijn Hogere Zelf te komen. Daardoor zal ik waarschijnlijk nog meer inzichten krijgen en hoop ik ook een healing te mogen ervaren.

 

Maud, bedankt voor de professionele begeleiding van de sessie; het is fijn werken met je. Een echte aanrader voor mensen die iets bijzonders willen meemaken en meer inzicht willen krijgen in lichaam en geest! - Anoniem


Ik heb recent een QHHT sessie met Maud gedaan, omdat ik benieuwd was naar wat QHHT precies is en wat het mij zou brengen. 
De regressie sessie met het reizen terug naar het (verre) verleden en het in contact komen met je hoger zelf was een nieuwe en zeer bijzondere ervaring voor mij. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bevestiging over wie ik ben en waar ik voor sta. 
Het mooiste voor mij was de hereniging met mijn eigen onbevangen ‘ik’ die als onbevooroordeelde peuter de wereld inkijkt vol verwondering.
Tijdens de regressie sessie, waarbij je comfortabel onder een kleed op de bank ligt, blijf je continue met Maud in contact en ze staat je bij van het begin tot het einde. 
Al met al is het erg fijn om met Maud te werken. Haar positieve uitstraling en haar prettige stem in combinatie met de fijne energetische ruimte maken, dat jij je direct op je gemak voelt en dat je weet dat je in goede handen bent tijdens jou bijzondere QHHT reis. - Bert O.

QHHT heeft zoveel met me gedaan! Waar ik steeds op uitkom: QHHT bracht mij liefde, rust en kracht  - Mariska


In juli 2020 heb ik een QHHT sessie gedaan bij Maud Soeters. Deze sessie had ik aangeboden gekregen van mijn vriendin, omdat ik een aantal wezenlijke vragen had rondom werk, relatie, familie en gezondheid waar ik niet 'uitkwam'.
Met een klein beetje scepsis, maar ook erg nieuwsgierig ben ik op bezoek gegaan bij Maud.

 

De sessie was een verademing  ten opzichte van sessies die ik eerder heb
gehad met coaches en/of professionele hulpverleners. Wat opviel is de intensiteit, de aandacht en de tijd die Maud hier aan besteed, waardoor ik een 'laag' bereikte die ik niet eerder heb bereikt.. Maud wist mij in een toestand te brengen waarbij ik heel scherp antwoord kon geven op vragen waar ik al lange tijd mee rondloop,
en soms waren de antwoorden verbluffend eenvoudig.
Daar waar ik vast liep nam Maud uitgebreid de tijd en wist ze mij telkens zodanig te benaderen, dat er toch een antwoord kwam. Maud nam geen genoegen met een half antwoord  en wilde tot de kern doordringen met als doel om ook echt te helpen.
Het is een bijzondere ervaring om jezelf opeens antwoorden te horen zeggen op vragen waar je al lange tijd mee loopt.
De betrokkenheid, de professionaliteit, de warmte en de intensiteit van Maud vond ik heel bijzonder en waardevol.
De sessie heeft mij handvaten en inzichten gegeven hoe om te gaan met de 'brei aan vragen' die ik heb, en de problemen waar ik tegenaan loop. Deze inzichten hebben mij een stuk rust gegeven. Enerzijds omdat ik nu van een aantal punten begrijp dat ik deze (en waarom ik deze) los moet laten, anderzijds omdat ik nu weet hoe (in welke volgorde) ik mijn vragen/punten moet oplossen.
Kort samengevat (en ik weet dat het wat eenzijdig klinkt, maar het is echt zoals ik het heb ervaren): Ik ben enorm positief over de QHHT sessie, de manier waarop Maud deze heeft uitgevoerd en over de resultaten/uitkomst hiervan. - Jan B.

Ik vond het in de sessie bijzonder om naar een herinnering of in mijn geval naar een vorig leven te worden gebracht. Dit vorige leven hervoelde en herzag ik. Het voelt echt als een herbeleving en je bent er toch zelf bij en je kunt er altijd uitstappen. 

 

In de sessie met mijn hogere zelf, mijn ziel, hoorde ik de reden waarom ik juist dit stukje zag. Mooi en herkenbaar. 

Na de sessie ervaar ik wat minder lichamelijke klachten. Ook merk ik dat ik sneller van een afstand naar mezelf kan kijken, zelfs op het moment dat in in een bepaalde situatie zit. Ik kijk naar de patronen en mijn reacties en kan dat beïnvloeden.  Heel mooi en echt een resultaat van de sessie vind ik.

 

Maud geeft de sessie op een manier waarin zij rust, vertrouwen en positiviteit uitstraalt - Yvonne 


Tijdens de QHHT sessie bij Maud maakte ik een reis door mijn leven(s) en herkende en voelde ik mijn diepe pijn en ook mijn kracht en verlangen.

Zo mooi en bijzonder om dat zo diep te voelen en zo te mogen helen. Het maakt dat ik me nog meer bewust ben van mijn levenslessen.

Maud gaf me alle tijd en ruimte en met haar warmte, liefde en humor heb ik het als een intens fijne sessie ervaren. - Nicole


Quantum Healing Hypnosis Technique bij Maud gehad.

Wat een bijzondere ervaring ik kan het iedereen aanraden, die op bepaalde vragen een antwoord wil hebben.

Wat je in je vroeger levens hebt gedaan.

Het is heel erg leuk om met je innerlijke zelf in contact te komen, dat antwoorden op vragen geeft waar je geen invloed op hebt.

Voor mij was het in ieder geval een geweldige beleving.

Dank Maud

 

Henriette


Enkele weken geleden heb ik een QHHT sessie gedaan. Ik kan wel zeggen dat dit een hele belevenis was. Maud haar vriendelijke en vooral deskundige begeleiding zorgde ervoor dat ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. Het duurde een hele dag, maar toch vloog de tijd voorbij.

De dagen na de sessie was ik moe maar voldaan.

Nu ben ik enkele weken verder en ik moet zeggen dat de sessie mij veel heeft gebracht. Ik ben kalmer en voel me rustig van binnen. Ook in voor mij uitdagende situaties kan ik mij rustiger en krachtiger opstellen. Mijn angst en onzekerheid zijn afgenomen. Het voelt alsof ik meer “mijzelf” ben geworden. Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Dankjewel Maud!

 

Betty